Om oss som erbjuder våra tjänster på Yogini


Jonna Ekman

Jag är en av grundarna till Yogini som öppnade februari 2012. Jag har dedikerat stora delar av mitt yrkesverksamma liv till hälsa och kroppens välmående; jag började i gym- & fitness branchen parallellt med den akademiska världen och nutritionsstudier. Jag kände rätt tidigt att jag ville stå för en holistisk och mer tillåtande väg att leva livet. Träning & studier blev för fyrkantiga för mig, & efter en period av självdestruktivt beteende kom en djup insikt att kropp, känslor, tankar & kärlek hör ihop. Det vi matar kropp och själ med ska vara njutbart och ge livskraft. Yogan blev år 2000 ett uppvaknande för mig att börja använda de nycklar till självkärlek och inre kraft som vi alla har, men kanske ligger dolda för vårt medvetande. Jag drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande. Som lekfull & inkännande yogini använder jag gärna yoga, meditation, reiki, massage eller dans. Och en hel del bus & skratt!
På Yogini leder jag grupper i YangYoga & YinYoga. Individuellt kan du boka mig för egen yogasession och annan mjuk yogarelaterad träning, eller en behandling i Aromamassage, Ayurvedisk massage, Reiki & Hot Stone massage. Kontakta mig via jonna@yogini.nu

Anna Elinder

Jag är utbildad yogamassör på Axelssons, MediYoga lärare/terapeut på MediYoga Institutet samt Mindfulness Instruktör på Mindfulness Gruppen. Är även diplomerad YinYoga instruktör.
Efter ett antal år inom teaterbranschen som producent och marknadsförare styrdes min resa mot yogan och yogamassagen - en fantastisk upptäcktsresa som jag nu fortsätter att följa! Det som driver mig som terapeut och lärare är hur vi kan utveckla och stärka vår egen kraft för att må och leva väl. Min önskan är att inspirera dig till ditt eget omhändertagande!
På Yogini leder jag kurser i  MediYoga, håller kurser i MIMY(Mindfulness och MediYoga) och MediYoga för minskad stress, MediYoga vid stress & utbrändhet, MIMY Mamma& bebis,  håller workshops samt erbjuder egen yogasession,Yogaterapi, Yogamassage och Ansiktsmassage.​ Kontakta mig via anna@yogini.nu

Maya Niva

Jag hittade yoga under en svår period i mitt liv fyllt av stress. Yoga och meditation gav mig verktyg för att varva ner, landa, hitta tillbaka till mig själv och att bara andas. Jag är utbildad socionom men valde 2020 att lämna den karriären för att följa mitt hjärta och livsdröm att utbilda mig till yogalärare. Jag är utbildad Yin & Yang yogalärare och studerar även till Livsstilscoach. Mitt mål är att kombinera yoga och coachning för att hjälpa och stötta människor till ett ökat välmående och välbefinnande. För mig är yoga ren magi för kropp, sinne och själ - inte endast en praktik utan en livsstil. Yoga hjälper oss att hitta inre frid, kärlek, ljus, glädje. Att släppa taget om allt runtomkring oss till att rikta fokus och medvetenheten inåt, hitta vår inre röst och guide. Även att hitta gemenskap och ta del av någonting större än oss själva. På yogini kommer jag hålla Yin/Yang yoga söndagar kl. 17 ojämna veckor och Hatha flow måndagar kl. 18.

Följ mig gärna på instagram @yoga.niva och Facebook @Yoganiva. Du kan även kontakta mig på info@yoganiva.com. Namaste!

Bea Casselholm de Salles

Jag är utbildad Naprapat (Naprapathögskola 1999), Massageterapeut ( Axelssons1993) och Reiki steg 1. Som instruktör har jag utbilningar i fitnessträning (1994), Poweryoga (2001), samt MediYogaterapeut (IMY 2013). Jag kombinerar allt detta med Mindfulness. Jag är också lärare i MigränYoga & HormonYoga. På Yogini erbjuder jag : MediYoga, Helande Rörelse (sessionen består av en väl utvald blandning medveten andning, massage, andra manuella tekniker från naprapatin och rehabiliterande övningar som stärker och vitaliserar kropp, sinne och själ). Jag erbjuder även Egen Yogasession och Reikibehandlingar. När du kommer till mig som deltagare eller klient anpassar jag intuitivt de övningar & tekniker som du/gruppen behöver med stöd av kunskap från mina utbildningar. Min intention är att varje yogapass och privatsession på ett tillåtande och läkande sätt stödjer varje unik människas inre. Jag har stor nyfikenhet på människan och våra beteenden. Jag har alltid känt en samklang med djur, natur, hav, skog och allt levande sedan tidig tonår. På fritiden gillar jag raska promenader/småjogga i skogen, meditera, yoga och träna på gym för att känna mig vital, lugn och stark. Jag älskar god mat, helst från varma länder i fjärran öst, och ett glas vin i fint sällskap kan va guldkorn i livet. Jag nås bäst via email beatricedesalles@hotmail.com eller 0731-547433. Bokningar sker via boka tid knappen. 


Martin Nilsson

På Yogini arbetar jag främst med olika former av massage.
Tidigare arbetade jag också som massagelärare på Axelsons i Stockholm och i Göteborg.

Av alla olika behandlingsformer som jag utbildad mig i så återvänder jag ändå oftast till det enkla och geniala i massagen.
När muskler slappnar av frigörs energi som spända musklerna tidigare upprätthållit, vilket ger mer ork och livskraft. Ofta händer det då också att vi får kontakt med de omständigheter som lagt grunden till spänningarna. Genom att öka medvetenheten om orsakerna till bristande ork och livskraft ges vi också möjligheten att uppnå balans både fysiskt och psykiskt.

Du kan boka en tid för Klassisk massage hos mig via boka tid knappen eller kontakta mig via info@yogini.nu

Veronica Näslund

Jag började praktisera yoga på allvar när jag bodde i New York där jag jobbade och pluggade som dansare. Jag var delvis skadad, och yogaträningen ledde mig till att lyssna inåt och vara uppmärksam på min kropps signaler. Således blev yogan det perfekta komplementet till min dansträning. 2004 tog jag mitt yogacertifikat på Atmanandacenter i USA, och vidareutbildade mig 2005 och är också certifierad instruktör för yoga med barn och ungdomar. På mina klasser kan du möta allt från ett starkt flow med inslag av pranayama, chanting och meditation till ett lugnare tempo med fokus på stillhet. Jag gillar att krydda mina klasser emellanåt med en spirituell touch, då jag anser yoga vara en outtömlig brunn av fysisk och andlig praktik.
 På Yogini leder jag Mjuk Hatha Morgon och är även Reiki Master, Medium och Häxa. Jag kan bokas för Healing, tarotkonsultationer samt PT. Kontakta mig via veronicasierska.com

BM Sundin

Det som jag uppskattar med yogan är att det är en tradition som är ganska oförändrad och att yoga är något som har utövats i flera tusen år.
För mig handlar de också om att släppa prestationen, vara medvetet närvarande, ödmjuk inför sig själv och lyssna av sin kropp på ett prestigelöst och nyfiket sätt. Allt för att skapa en balans , harmoni och finna kraften i oss själva.Jag kom första gången i kontakt med yoga 2001. 2007 gick jag en poweryoga kurs med Jonna .Efter det gick jag vidare inom HathaYogan, med yogalärarutbildning i Amsterdam för Ratheesh Acharya, samt 200 h yogalärarutbildning för Fredrik Binette 2017. Jag har arbetat hela mitt liv med ungdomar med ett särskilt fokus på tjejer
.På Yogini guidar jag klassisk HathaYogmed fokus på andning-pranayama, positioner-asanas och avslappning. Du kan komma i kontakt med mig via info@yogini.nu.

Åsa Elvegård

Till vardags ägnar jag min tid åt att sprida kunskapen och insikten om de gudomliga varelser vi alla är, både två- och fyrbenta och hur vi kan hjälpa oss själva och varandra att må bättre med hjälp av naturen och energimedicin, så som vi alltid har gjort - förutom några få generationer tillbaka.
Jag är utbildad aromaterapeut, djurkommunikatör, hundpsykolog, reiki master, akupressör TCM och klassisk djurhomeopat. Jag arbetar också som medial vägledare.
Du är varmt välkommen på någon eller några av mina kurser i ört- och aromaterapi, reiki, djurkommunikation, tarot och orakelkort och medial utveckling.  Du kan också boka tid för medial vägledning, på plats eller på distans. Kontakta mig på elvegard.se

Julia Holmström

Jag kom i kontakt med yogan första gången 2011 och insåg då att det var just de verktyg jag letat efter för att få ett rikare liv, förståelse för mig själv och andra och att det finns något som går djupare än det vi kan se.Jag har yogafilosofin nära till hands på yogamattan och i livet. Jag har en grundutbildning i Hatha yoga, certifierad enligt Yoga Alliance och vidarestudier i Yin yoga. Yogan finns där för alla att ta del av oavsett kroppstyp, vad du jobbar med eller hur du ser ut. Det finns plats för oss alla och alla är välkomna.
Jag erbjuder Yinyoga som kurs, Flow to Yin & samt Hatha Vinyasa på dropin schemat. Kontakta mig via julia_holmstrom@hotmail.com

Emma Stragne

Jag anser att kroppen förmedlar till oss precis vad den behöver, det handlar bara om vi förstår vad kroppen säger eller inte.
Min kropp har alltid pratat med mig, men hade ganska länge svårt att förstå vad den ville. Jag har haft de märkligaste symptom som ingen kunnat förklara. Men när jag gick min utbildning i Zonterapi så började jag förstå kroppens språk.
Helt plötsligt blev det mesta logiskt. Smärta beror inte alltid på en fysisk skada. Ibland kan det vara stress, en händelse, eller andra blockeringar som satt sina spår. Jag hjälper till att släppa blockeringar och även skador och besvär som anses vara kroniska.
Att en skada är kronisk; betyder bara att den funnits länge och inte har förmågan att läka sig själv, utan behöver hjälp att komma igång med självläkningen.
På Yogini erbjuder jag från och med februari Zonterapi behandlingar. Kontakta mig via ess.entertainment@outlook.com

Josefin Strömblad

Yoga för mig är att möta sig själv, precis där du är just då. Utan dömande,kritik eller krav på prestation och att landa i acceptans. Yogan är ett stöd när livet utmanar så väl som i flow. För mig är yogan ett fantastiskt verktyg till att hitta lugnet i stormen,att reflektera,att förrstå sig själv och välden. Josefins strävan är att dela med sig av detta på Måndagarnas HathaFlow där klassen anpassas efter dina individuella behov.

Yuliya Maslyn

Oz Golabry