Om oss som erbjuder våra tjänster på Yogini


Jonna Ekman

Jag är en av grundarna till Yogini som öppnade februari 2012. Jag har dedikerat stora delar av mitt yrkesverksamma liv till hälsa och kroppens välmående; jag började i gym- & fitness branchen parallellt med den akademiska världen och nutritionsstudier. Jag kände rätt tidigt att jag ville stå för en holistisk och mer tillåtande väg att leva livet. Träning & studier blev för fyrkantiga för mig, & efter en period av självdestruktivt beteende kom en djup insikt att kropp, känslor, tankar & kärlek hör ihop. Det vi matar kropp och själ med ska vara njutbart och ge livskraft. Yogan blev år 2000 ett uppvaknande för mig att börja använda de nycklar till självkärlek och inre kraft som vi alla har, men kanske ligger dolda för vårt medvetande. Jag drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande. Som lekfull & inkännande yogini använder jag gärna yoga, meditation, reiki, massage eller dans. Och en hel del bus & skratt!
På Yogini leder jag grupper i mjuk YangYoga & YinYoga. Individuellt kan du boka mig för egen yogasession och annan mjuk yogarelaterad träning, eller en behandling i Aromamassage, Ayurvedisk massage, Reiki & Hot Stone massage. Kontakta mig via jonna@yogini.nu

Anna Elinder

Jag är utbildad yogamassör på Axelssons, MediYoga lärare/terapeut på MediYoga Institutet samt Mindfulness Instruktör på Mindfulness Gruppen. Är även diplomerad YinYoga instruktör.
Efter ett antal år inom teaterbranschen som producent och marknadsförare styrdes min resa mot yogan och yogamassagen - en fantastisk upptäcktsresa som jag nu fortsätter att följa! Det som driver mig som terapeut och lärare är hur vi kan utveckla och stärka vår egen kraft för att må och leva väl. Min önskan är att inspirera dig till ditt eget omhändertagande!
På Yogini leder jag kurser i  MediYoga, håller kurser i MediYoga för chakrabalans  Hormonyoga för minskad stress MIMY Mamma& bebis,  håller workshops samt erbjuder egen yogasession,Yogaterapi, Yogamassage och Ansiktsmassage.​ Kontakta mig via anna@yogini.nu

Maya Niva

Jag hittade yoga under en svår period i mitt liv fyllt av stress. Yoga och meditation gav mig verktyg för att varva ner, landa, hitta tillbaka till mig själv och att bara andas. Jag är utbildad socionom men valde 2020 att lämna den karriären för att följa mitt hjärta och livsdröm att utbilda mig till yogalärare. Jag är utbildad Yin & Yang yogalärare och studerar även till Livsstilscoach. Mitt mål är att kombinera yoga och coachning för att hjälpa och stötta människor till ett ökat välmående och välbefinnande. För mig är yoga ren magi för kropp, sinne och själ - inte endast en praktik utan en livsstil. Yoga hjälper oss att hitta inre frid, kärlek, ljus, glädje. Att släppa taget om allt runtomkring oss till att rikta fokus och medvetenheten inåt, hitta vår inre röst och guide. Även att hitta gemenskap och ta del av någonting större än oss själva. På Yogini håller jag olika kurser, just nu bland annat 5 Element Yoga. 

Följ mig gärna på instagram @yoga.niva och Facebook @Yoganiva. Du kan även kontakta mig på info@yoganiva.com. Namaste!

Martin Nilsson

På Yogini arbetar jag främst med olika former av massage.
Tidigare arbetade jag också som massagelärare på Axelsons i Stockholm och i Göteborg.

Av alla olika behandlingsformer som jag utbildad mig i så återvänder jag ändå oftast till det enkla och geniala i massagen.
När muskler slappnar av frigörs energi som spända musklerna tidigare upprätthållit, vilket ger mer ork och livskraft. Ofta händer det då också att vi får kontakt med de omständigheter som lagt grunden till spänningarna. Genom att öka medvetenheten om orsakerna till bristande ork och livskraft ges vi också möjligheten att uppnå balans både fysiskt och psykiskt.

Du kan boka en tid för Klassisk massage hos mig via boka tid knappen eller kontakta mig via info@yogini.nu

Jimmy Ek

Jag är utbildad meditationslärare på Care Meditationslärarprogram och jag lär ut fokusmeditation som är en mindfulnesspraktik. Sedan tidigare har jag studerat idrottsvetenskapligt program på Högskolan i Halmstad där jag har en kandidatexamen i folkhälsovetenskap och jag har läst en master i hälsa och livsstil. Jag har ett holistiskt synsätt på hälsan som inkluderar kropp, sinne och själ. Av alla ”Aha-upplevelser” som jag haft i livet, är meditation utan tvekan den bästa och mest upplysande praktiken jag har vart med om. Meditation har hjälpt mig med sömnproblem, ångest och nikotinberoende samtidigt som jag lärde mig magin i att kunna älska mig själv villkorslöst. Fyra handlingar av kärlek till mig själv som jag utövar i vardagen är att motionera, äta en bra kost, sova tillräckligt och meditera kontinuerligt. Att införa meditation i livet är en livsstilsförändring som ger omedelbar och långsiktig effekt. Meditationen stillar sinnet och hjälper oss att komma i kontakt med våra tankar och känslor på en djupare nivå. Oavsett om vi väljer att gå in meditation för att kunna hantera stress bättre, kunna prestera mer på jobbet/idrotten, terapeutisk behandling, stödja dig psykist, hjälpa dig i andlig utveckling eller artistiskt uttryck så kommer du att få möta ditt inre jag genom att meditera kontinuerligt. På Yogini kommer jag från hösten 2023 att hålla kurser i Fokusmeditation.

Ett av mina favoritcitat kring meditation är ”Psykoterapi hindrar drömmen från att bli en mardröm, medan meditation väcker dig ur drömmen” – Ken Wilber. För kontakt skicka mail till Jimmy.ek@oakmeditation.se

Josefin Strömblad

Yoga för mig är att möta sig själv, precis där du är just då. Utan dömande, kritik eller krav på prestation och att landa i acceptans. Yogan är ett stöd när livet utmanar så väl som i flow. För mig är yogan ett fantastiskt verktyg till att hitta lugnet i stormen, att reflektera, att förstå mig själv och välden. Josefin håller just nu YinYoga dropin samt olika workshops på vår Soulful Sunday Ceremony, med kristaller och soundhealing på Yogini. Hon kommer även snart erbjuda individuella behandlingar på Yogini. Håll utkik!

Beatrice Andreolli

Jag har alltid dragits till kraften av naturen och havet och dess läkande krafter. Att arbeta sida vid sida med naturen har lärt mig mycket om mig själv och hur jag kan hjälpa andra på sin väg. Jag arbetar med healing, örtmedicin och kristaller. Jag vill vara en hjälp för andra att finna mer livsglädje, mening och magi i livet. Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i sinne, kropp och själ. Det finns flera olika former av healing. Jag erbjuder behandlingar, har samtal samt håller i kurser. På Yogini har jag healing behandlingar, Spa kurer, och kurser om örter och magi. Jag är även Reiki Master, Herbalista och Häxa. Du kan boka och komma i kontakt med mig via info@wellnessbyandreolli.com


Veronica Näslund

Jag började praktisera yoga på allvar när jag bodde i New York där jag jobbade och pluggade som dansare. Jag var delvis skadad, och yogaträningen ledde mig till att lyssna inåt och vara uppmärksam på min kropps signaler. Således blev yogan det perfekta komplementet till min dansträning.

2004 tog jag mitt yogacertifikat på Atmanandacenter i USA, och vidareutbildade mig 2005 och är också certifierad instruktör för yoga med barn och ungdomar.
På mina klasser kan du möta allt från ett starkt flow med inslag av pranayama, chanting och meditation till ett lugnare tempo med fokus på stillhet. Jag gillar att krydda mina klasser emellanåt med en spirituell touch, då jag anser yoga vara en outtömlig brunn av fysisk och andlig praktik.

 På Yogini leder jag yoga workshops och håller i Mediala cirklar. Jag är även Reiki Master, Medium och Häxa. Jag kan bokas för Healing & tarotkonsultationer. Kontakta mig via veronicasierska.com

Anna-Maria Ahlgren

Anna-Maria Ahlgren, certifierad KundaliniYoga lärare från Kundalini Shakthi
Stockholm. Har även instruktörsutbildning i HathaYoga och mer än 10 års erfarenhet av Yoga och meditaion. Hon har deltagit som arrangör på Yoginis retreats och festivaler och håller även i mantrasång, hon är inlyssnande sprider närvaro och inspiration.
På Yogini håller jag kurser i KundaliniYoga - expandera med meditation & brukar då och då erbjuda kvällar med sång & musik.