Hur tar din kropp bäst emot lugn & ro? 

Med beröring av huden med välgörande oljor ämnar våra masserande behandlingar skapa balans i någon av kroppens mjukvävnader och leder. Massage frigör också lugn-och ro hormonet oxytocin vilket ger kroppen en välbehövlig utrensning från stress. 
Kroppen och naturen strävar efter jämvikt, men ibland fastnar vi i ett tillstånd där vi inte mår bra. Då kan man få hjälp på traven med zonterapi. Genom massage och tryck på fötter och underben stärks kroppens immunförsvar, cirkulationen kommer igång och kroppen kan börja läka sig själv.
Nu kan du börja boka Spa behandling hos Yogini! Beatrice Andreolli som studerar till Spa terapeut på Axelsons erbjuder Ansiktskur - en skön och lyftande ansiktsbehandling samt Lerbehandling för hela kroppen. Vad kan va skönare under vinterhalvåret? 
En mjuk, fridfull och avslappnande behandling där terapeuten lägger sina händer på olika delar av kroppen för att öka energiflödet. Kroppen svarar med att utsöndra hormoner för välbefinnande, avslappning och smärtlindring vilket bidrar till att kroppens självläkningsförmåga ökar.