YinYoga

- en 7 veckors kurs med den feminina aspekten för ditt välmående

Vila in i den djupa väven av din kropp! Bindväven är ett magiskt system som signalerar och kommunicerar mellan olika delar av dig: organen, muskler och leder, känslorna och de olika systemen som gör att vi kan leva i vår kropp i frihet och lyssna till dess visdom.

YinYoga är ett system av yoga ”anti”rörelser du hittar kroppens djupt liggande spänningar i för att gradvis släppa så att kropp, sinne och själ kan få större tillgång till rörelsefrihet. När vi i dessa former dessutom får möjlighet att nå ett meditativt tillstånd, kan en stund yinyoga både balansera den fysiska kroppen och sinnet på djupet

Denna kurs är till både för dig som ny till yoga, men även för dig som praktiserat yoga ett tag och vill förstå mer hur du själv fungerar.

I 7 veckor låter vi olika element/system i kroppen få extra fokus. Dessa element är kopplade till det andra system som Yinyogan hämtar sin visdom ifrån: de 5 elementen som kroppen delas in i enligt kinesisk tradition: jord, vatten, eld, trä och metall. 1 tillfälle tillägnas även mer fokus på andningen, vilket traditionellt är yogans viktigaste redskap. Sista tillfället får du hitta in i en än mer återhämtande aspekt av yinyoga, som i sig är en egen form, restorative yoga.


KURSSTART 7 ggr VÅREN 2024: Ons 7/2 kl. 19:00-20:30. När du bokat plats har du plats på hela 7 ggr kursen.

PROVA PÅ innan kursstart (obs prova på garanterar ingen plats på kursen): 17/1, 24/1 samt 31/1

LÄRARE: Jonna Ekman

BOKA PLATS: Via Boka tid knappen

BOKA PROVA PÅ PLATS INNAN KURSSTART: Gå in under öppna klasser och boka via Grön Boka tid knapp. Du går med ditt klippkort eller betalar 250 kr på plats. 

INVESTERING: 2100 kr. Boka innan 31/12 & få 200 kr rabatt!  Inkluderar alla 7 tillfällen irl eller online samt möjlighet till inspelningar av alla 7 klasser under kursens gång.

PLATS: På Yogini 

FRÅGOR: Via mail till jonna@yogini.nu. Under kursens gång får du obegränsad tillgång till  inspelade kurstillfällen, fram t.o.m. en vecka efter kursens slut.