Yoga på Yogini

Är Du nyfiken på att lära dig yoga, eller yogar du  regelbundet och vill lära dig mer? På en kurs går du med samma deltagare och ledare. Kika in på våra olika kurser och yogaformer. 

Boka kurs här
Yoga online 
Yoga med Yogini vart du än är! Många av våra kurser & dropin klasser erbjuds online - både IRL eller/och som inspelning. 

Har Du behov att kunna variera mellan olika tider och yogaformer? Yoga på våra öppna Dropin klasser med månadskort, klippkort eller gå per gång. 

Boka dropin klass här

Specialklasser & dagsreteats

En stunds meditation i cirkel. En djup återhämtning i vila till klangskålar. En kontakt med hjärtats djup i en ceremoni. En rolig yogaklass med fusion av olika teman. Eller kanske en halv/heldag hos oss med reträtt för en dag? Välkommen att titta in på våra specialklasser & dagsretreats.

En individuellt anpassad yogasession - låter det som något för dig? Läs om våra terapeuter & hur vi kan stödja dig individuellt. 

Boka egen session här

Vi kommer från sommaren 2022 börja hålla retreat här i Sverige igen. Vi tycker om att hålla våra retreat nära och i samklang med naturen. Vad sägs om "Hitta din kraft på Fårö" eller "SensommarYoga på berget"? 

Boka enklare via vit eller grön knapp

Gå in via vita Boka tid knappen om du vill gå en kurs eller boka en egen yogasession. Gå in via gröna Boka tid knappen om du vill boka en av våra öppna dropin klasser. 

Första gången besökare?