Yoga på Yogini

Är Du nyfiken på att lära dig yoga, eller yogar du  regelbundet och vill lära dig mer? På en kurs går du med samma deltagare och ledare. Kika in på våra olika kurser och yogaformer. 

Boka kurs här
Yoga online 
Yoga med Yogini vart du än är! Många av våra kurser & vissa dropin klasser erbjuds online - både IRL eller/och som inspelning. Se utbud under Yogakurser och dropin klasser. 

Har Du behov att kunna variera mellan olika tider och yogaformer? Yoga på våra öppna Dropin klasser med månadskort, klippkort eller gå per gång. 

Boka dropin klass här

En individuellt anpassad yogasession - låter det som något för dig? Läs om våra terapeuter & hur vi kan stödja dig individuellt. 

Boka egen session här

En stunds meditation i cirkel. En djup återhämtning i vila till klangskålar. En kontakt med hjärtats djup i en ceremoni. En rolig yogaklass med fusion av olika teman. 

 Vi tycker om att hålla våra retreat nära och i samklang med naturen. Både flera dagar på ort längre bort eller en heldag i närheten av Stockholm.  

Boka enklare via vit eller grön knapp

Gå in via vita Boka tid knappen om du vill gå en kurs, temaklass eller boka en egen yogasession. Gå in via gröna Boka tid knappen om du vill boka en av våra öppna dropin klasser. 

Första gången besökare?