Att välja yogakurs som passar dig 

Kursstarter våren 2022

Under vårterminen 2022 har vi ökat antal yogakurser, för att du med förmånen ska känna tryggheten och få in rutinen med yoga i ditt liv. Vi har kurser både dag och kvällstid. De flesta av våra kurser erbjuds även online, merparten av dem med möjlighet att göra inspelningar förutom att delta irl. Här kan de se ett övergripande veckoschema. 

MediYoga

kommer från KundaliniYogan, men har anpassats till den moderna människan och livsstilen. Enkel & effektiv har den kallats den perfekta vardagsyogan. Vi välkomnar både nybörjare & van.

Välkommen på en kurs för att få kontakt med livskraften som håller vår kropp och vårt sinne vid god vigör och lär dig hur du själv kan stärka den! 

Mjuk Hatha Morgon kurs   

Kom igång på morgonen på ett mjukt sätt. Andningen är central i denna kurs. Under kursens gång fokuserar på olika delar av kroppen och du får individuella tips för just din praktik.

Att yoga som nybliven mamma är en ljuvligt närvarande stund tillsammans med ditt nyfödda barn. 

Vi  dyker djupt in i vårt chakrasystem med teori och yogafilosofi, guidad meditation, andningsövningar och dynamisk yoga för att aktivera och balansera våra chakran.

Att yoga som gravid är en ljuvlig stund tilllsammans med dig själv och ditt barn i magen.