Att välja yogakurs som passar dig 

Kurser 2024

De kurser som startar februari 2024 lägger vi upp här. Sidan är under uppdatering. För frågor kontakta info@yogini.nu

MediYoga steg 1

KURSSTART 6 FEB 
Välkommen till en kurs i Medicinsk Yoga där vi går igenom grunderna. MediYogan, som utgår från den klassiska Kundaliniyogan, är en enkel och lugn form av yoga som passar alla. Mediyoga är den yogaform som det har forskats mest på inom yogavärlden och den används idag på hundratals olika vårdenheter i Sverige. Instruktör: Anna Elinder

ChakraYoga 

KURSSTART 8 FEB - prova på 18/1, 25/1 samt 1/2
Enligt den yogiska tradition består vi av ett energisystem som kallas chakrasystemet.  Chakrasystemet är har en betydande effekt för vår hälsa och välmående.  I denna kurs använder vi olika verktyg för att balansera våra chakran.
Instruktör: Maya Niva

MediYoga steg 2 

KURSSTART 6 FEB 
MediYoga är ett fint verktyg för att förebygga ohälsa och dränering av
energi. Det är en djupverkande yogaform där andningen är central. Yogaträningen påverkar hela kroppen på många olika nivåer samtidigt; och i denna kurs fokuserar vi på lymf- & immunsystemet samt vagusnerven. 
Instruktör: Anna Elinder


GravidYoga

KURSSTART 8/2 - prova-på 1/2.  Denna kurs är för dig som är gravid och blivande mamma. Varmt välkommen till en magisk stund på yogamattan med utrymme att bara få vara och ge kärlek till dig själv och bebisen i magen!    

Instruktör: Maya Niva

YinYoga kurs

KURSSTART 7 FEB - prova-på 17/1, 24/1 samt 31/1. När yoga möter den tradition som finns inom kinesisk medicin så skapas en yogaform som låter oss vila och samtidigt gå djupt för att balansera kroppens olika delar.
Instruktör: Jonna Ekman MammaBebisYoga

Att yoga som nybliven mamma är en ljuvligt närvarande stund tillsammans med ditt nyfödda barn. Om barnet är vaket gör du yogan tillsammans med barnet, på både dina och barnets villkor. Nästa kursstart 9/11 Instruktör: Anna