Att välja yogakurs som passar dig 

Kursstarter hösten 2021

Kurserna till hösten börjar vi under juli månad att lägga ut för bokning. Vi kommer fortsätta erbjuda kurserna både på studion & online, även när restriktionerna lättar, för att du ska kunna delta även på distans om det passar dig bättre. Vi kommer troligen till hösten även kunna erbjuda fler platser på studion, så vi får tillbaka den härliga gemenskapen i rummet. Hittar du inte höstens datum för den kurs nedan du är intresserad av? Kontakta info@yogini.nu så skickas mer information. 

MediYoga

kommer från KundaliniYogan, men har anpassats till den moderna människan och livsstilen. Enkel & effektiv har den kallats den perfekta vardagsyogan. Vi välkomnar både nybörjare & van.

Att yoga som gravid är en ljuvlig stund tilllsammans med dig själv och ditt barn i magen. 

HathaYogan

är en klassisk yogaform som passar vår moderna livsstil då den är genialt enkel i sin dynamik av rörelser som balanserar det aktiva och stilla. Hatha betyder sol och måne, för att balansera det aktiva och det stillsamma. 

Att yoga som nybliven mamma är en ljuvligt närvarande stund tillsammans med ditt nyfödda barn. 

Restorative är djupt återhämtande yoga som möjliggör vila för kroppen på en djupare nivå som ger läkning & ny energi. 

YinYoga

hyllar långsamhet och avslappning för att mjukt, stillsamt och inkännande öka cirkulation och smidighet i delar av kroppen som ofta drabbas av stelhet. YinYogan har sin tradition i kinesisk medicin och övningarna stärker energin & vår inre natur. 

Kundaliniyoga

balanserar nervsystemet och ger dig tekniker att komma i kontakt med din andning, släppa på spänningar & få tillgång till ditt meditativa sinne.  

 

Vi  dyker djupt in i vårt chakrasystem med teori och yogafilosofi, guidad meditation, andningsövningar och dynamisk yoga för att aktivera och balansera våra chakran.