Att välja yogakurs som passar dig 

Kurser sommar & Höst 2022

Välkommen på en kurs i Hathayoga i augusti. 5 tillfällen för att grunda dig i sensommaren och ta med dig grundteknikerna i HathaYoga till hösten!

Ny kurs hösten 2022 med MediYoga som grund med vår omtyckta Anna! Känner du att livet svajar ibland? Vill du lära dig enkla verktyg som ger dig ny energi och får hormonerna i balans? Levande liv är en kurs i HormonyYoga som skapar balans i ditt hormon- och lymfsystem

Att yoga som nybliven mamma är en ljuvligt närvarande stund tillsammans med ditt nyfödda barn. 

En efterlängtad YinYoga kurs på 7 ggr med start 7/9. Instruktör: Jonna.

En MediYogakurs med fokus bl a på att sänka stressnivån, då stress är dränerande för ditt immunförsvar. Vi gör övningar för mage/tarm (då 90% av immunförsvaret är beläget i mage/tarmar) samt jobbar även balanserande med thymuskörteln samt vagusnerven som också ingår i vårt immunförsvar.  

Att yoga som gravid är en ljuvlig stund tilllsammans med dig själv och ditt barn i magen. 

Vi  dyker djupt in i vårt chakrasystem med teori och yogafilosofi, guidad meditation, andningsövningar och dynamisk yoga för att aktivera och balansera våra chakran.

HathaFlow kurs 
HathaFlow är är en dynamisk yogaform där yogarörelser synkroniseras med andningen, även kallat Vinyasa Yoga. Klasserna innehåller meditation, mjuk uppvärmning, flödande solhälsningar och ett härligt och lekfullt flöde av yogapositioner, nedvarvning & avslappning.

Välkommen att titta in på våra specialklasser. NYHET med start 16/9 Rest & Restore - fredagar på Yogini!