Mammabebis MiMy

Mindfulness & MediYoga för nyblivna mammor

Som nybliven mamma kan tillvaron ibland kännas omvälvande! Att vara närvarande i den ”nya vardagen” kanske inte alltid är helt lätt. I MIMY för mamma & bebis ligger fokus på dig som nybliven mamma! Vi gör enkla MediYoga- och minfulnessövningar för att du ska komma i balans både fysiskt och mentalt. Bebisar är ju mästare på mindfulness, så de är våra små inspiratörer under yogaklassen. Din bebis ligger nära dig och kan vara med i övningar när han eller hon är vaken.
MIMY bygger på två flertusenåriga tekniker som i västerländsk forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser daglig träning.
Mindfulness (MI) är en flertusenårig teknik och ett förhållningssätt till livet. MediYoga (MY) kommer ur Kundaliniyogatraditionen, en av de äldsta yogaformer vi känner till.
Kursen som är en kombination av MI & MY bygger på ett 6 v program där du lär dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som stärker din förmåga att vara här och nu – det enda ögonblick du kan påverka.Passen kombineras med reflektioner kring viktiga attityder som bl.a. acceptans, tillit, släppa taget och inte döma. Kursen erbjuder träningsprogram med yogapass, meditation och enkla vardagsövningar samt ljudfiler som du enkelt laddar ner för dig som vill praktisera MIMY på egen hand mellan varje kurstillfälle.
Pris: 1500 kr
Nästa kursstart 2023:
Torsdag 20/4  kl 09:45-10:45.  Kursen erbjuds även online. Uppmärksamma vid bokning om du bokar plats på studion eller online. 
För frågor: kontakta anna@yogini.nu