ChakraYoga kurs 

- balansera dig själv!

Enligt den yogiska tradition består vi av ett energisystem som kallas chakrasystemet. Ordet ”chakra” härstammar från Sanskrit och betyder ”hjul”. Chakrasystemet består av sju energihjul belägna längs med ryggraden vilka är i ständig rörelse och får livsenergin, Prana, att flöda inom oss. Chakrasystemet är har en betydande effekt för vår hälsa och välmående på ett fysiskt, mentalt och själsligt plan. I denna kurs använder vi olika verktyg för att balansera våra chakran. Kursen består av totalt sju tillfällen där vi vid varje träff djupdyker i ett specifikt chakra, och successivt går igenom samtliga sju chakran från roten till kronan. Varje kurstillfälle är en salig mix av yogafilosofi, guidade meditationer, andningsövningar och yogapositioner (blandning av Mjuk Hatha och Yin yoga) samt värdefulla tips för att aktivera och balansera det aktuella chakrat. Efter yogaklassen smälter vi in i en den yogiska vilan, Savasana.
Denna kurs är en investering i dig själv och ditt välmående. Här ges du möjlighet att landa i dig själv, rena och balansera kropp, sinne och själ. Vi skapar ett tryggt space att frigöra stagnerad energi, räta ut obalanser och uppnå ett fritt flöde av livsenergi, Prana, i dig själv. Du får även verktyg att kunna arbeta med och balansera dina chakran på egen hand.
PROVA PÅ innan kursstart: 18/1, 25/1 samt 1/2 kan du boka prova-på i ChakraYoga. Prova-på plats bokas via Grön Boka tid knapp/Yogini dropin klasser. Du kan gå med ditt klippkort eler betala 250 kr på plats. 
KURSSTART
VT2024: 8/2 kl 19:15

Torsdagar kl 19.15-20.15 (7 tillfällen)
LÄRARE: Maya Niva
INVESTERING: 1700 kr
PLATS: På Yogini yogastudio eller ONLINE. Oavsett om du yogar på studion eller online har du tillgång till de inspelade tillfällena obegränsat under kursens gång samt en månad efter kursens slut. 
BOKA PLATS: via vita boka tid knappen ovan. 

FRÅGOR: Via mail till info@yoganiva.com