Workshops, retreats & ceremonier 2024

Här lägger vi kontinuerligt upp klasser, kurser & ceremonier som dyker upp då och då på vår studio eller i närheten av Stockholm.

Embrace your Goddess -
Art & Bubbles 20/4

Närvara i en kväll som är lika festlig som den är djupgående! Vi kontaktar vårt inre med andning & fri dans till rytmerna av kraftfull mantrasång. Därefter målar vi Mandalas & dricker bubbel. Det här är en kväll som hyllar den kvinnliga kraften! När? Lör 20/4 kl 16:00-18:00
Läs mer här 

Moder Jord - Yoga, meditation & breathwork 21/4

Kom & njut av en kväll av just din livskraft! Yoga & meditation för att grunda dig i ditt inre jag, breathwork för att frigöra stagnationer i sinnet. En speciell kväll för din inre längtan denna vår!
Ceremonihållare: Jonna Ekman, yinyoga lärare & Jimmy Ek, meditationsledare. Läs mer här

AfterWork med Soundhealing 3/5 

Denna kväll erbjuder Mia från Alcyone Sound en kraftfull resa med ljud från uråldriga instrument som trummor, skallror, klangskålar, flöjter, monocord och mycket mer.  SoundHealing har funnits i olika kulturer i tusentals år där man har använt sig av olika ljudfrekvenser för att läka och balansera kroppen både på ett fysiskt, psykiskt och själsligt plan.
Läs mer & boka plats här 

Måla & Yoga workshop 4/5 

Yoga dig in i ditt kreativa hjärta, och uttryck det som du längtar efter med färger och penslar. Ingen förkunskap krävs - du blir tryggt och lekfullt vägledd.
Läs mer om nästa tillfälle 4/5 här 

Soulful Sunday Ceremony 

Välkommen varje söndag kl 17:00 då vi öppnar upp för själens röst på Yogini tillsammans med någon av våra instruktörer. 
Läs mer om alla teman kommande månad här 

Retreat på Arrbottna gård

Den 19 maj är en härlig dag för självomhändertagande på underbara Arbottna Herrgård, fylld med yoga, meditation och soundhealing för återhämtning, balans och ny energi! Tid för reflektion och verktyg som skapar balans i din vardag. Njut av varandet & gemenskapen i en sagolik herrgårdsmiljö!