Dagsretreat i pyramidens energi 1/9

- i samklang med solen & hjärtat

Upptäck en djupare relation  till dig själv och din inre kraft, i samklang med solens urkraft, när högsommaren vibrerar och vi går mot höst. 
Känn kraften av de 4 naturelementen & väderstrecken, genom rörelse för kroppen och stillhet för själen. Solen är starkt förknippat med vår livsglädje som bor i hjärtat. Vi låter den ta plats inom oss och inleder dagen med ceremoni, shaking, dynamisk HathaYoga och rörelsemeditation.
Under eftermiddagen möter vi sedan stillheten i närvaro av pyramiden. Pyramiden ger stöd till healing & transformation och fördjupar kontakten med hjärtat vi fått under förmiddagens dynamiska övningar. Under eftermiddagen ägnar vi oss åt djupvila i Yoga Nidra, soundhealing och meditation i pyramiden.
Dagen innehåller även övningar för reflektion och kontemplation, genom delande i små grupper och skrivande.
Vi kommer även ta paus under dagen för att inta något att äta och dricka. Vi bjuder på frukt, nötter och smoothie & du tar med dig mer av det du vill äta för att hålla dig mätt.  Vår intention är att du går från denna dag stärkt i dig själv genom delande av insikter och upplevelser med andra, samtidigt som du fått uppleva en djupare inre kontakt med dig själv. Det är i  cirkeln .Välkommen till ett retreat deluxe med oss! 
Martin, Josefin & Jonna

Datum & tid: Sön 1/9  kl 10-15
Pris: 800 kr. För dig med ansträngd ekonomi erbjuder vi priset 500 kr. Hör av dig till oss på info@yogini.nu vid bokning och skriv kort om din situation så skapar vi möjlighet för så många som möjligt att kunna delta.

Boka din plats: via Boka Tid  Anmälan är bindnade. Du kan vid förhinder ge din plats till någon annan. 
Mer om oss som håller retreatet:

Martin - har konstruerat pyramiden utifrån kunskap om pyramidens heliga geometri och ursprungliga kraft. Han är van meditatör och har hållit i många ceremonier och kurser inom healing samt ger individuella behandlingar.

Josefin - med många års erfarenhet av yoga och meditation tar hon dig på en resa i kroppen, bland annat med hjälp av hennes klangskålar men också trygga närvarande vägledning.

Jonna - är Yoginis varmhjärtade moder som med engagemang guidar mjukt och inkännande under både yoga och meditation.