Soulful Sunday Ceremony - varje söndag för kropp & själ

Välkommen att ladda kropp & själ hos oss, varje söndag kl 17:00, med en Soulful Sunday Ceremony. Värdar för dessa kvällar kommer vara någon eller några ur Yoginis ceremoni team. Vi väljer ut ett tema för kvällen som varje månad presenteras på hemsidan och Boka direkt. Du behöver inga förkunskaper eller förberedelser. Teamet och Yogini håller spacet tryggt, kärleksfullt med närvaro av den cirkel som skapas av er som kommer. 

Pris: 333 kr. Dessa ceremonier ingår för dig med månadskort (obs ej klippkort) på våra dropin klasser.

Du bokar plats genom att välja ”Soulful Sunday Ceremony” i vårt bokningssystem. Klassen ligger under både vit och grön Boka Tid knapp. OBS att vi har andra bokningsregler än övriga dropin klasser på Soulful Sunday Ceremony:

Avbokas senast 24 timmar innan. 


Vi publicerar alla teman 4 veckor framåt. Här ser du kommande datum:  


3/3 Yoga med kristaller med Josefin
Den här gången yogar vi med ametistens magiska egenskaper. Passet börjar med att jag presenterar ametisten och vad den har för betydelse och kraft. Du får möjlighet att välja en personlig sten att ha på din yogamatta under passet. Vi fortsätter med andningsövningar följt av en mjuk yoga till ametistens ära för att avsluta i en lång, skön vila. Efter passet kan du köpa med dig stenen du yogade med för 60 kronor.

10/3 Yin & Yoga Nidra med  Maya En yogaklass med fokus på nedvarvning och djupavslappning för att läka kropp, sinne och själ. Klassen inleds med meditativ Yin yoga, vilket är en lugn yogaform med fokus på inkänning och återhämtning. Sittande/liggande positioner hålls under längre tid för att bearbeta kroppens bindväv, landa i stunden och slappna av. Klassen avslutas med Yoga Nidra, där vi vi träder in i ett medvetet tillstånd mellan vakenhet och djupsömn. I Nidra sätter vi en intention, en så kallad Sankalpa, och genom meditation, kroppsskanning, visualisering och fokus på andning sår vi frön i vårt undermedvetna som gror och växer inom oss. En Sankalpa misslyckas aldrig – så länge vi har tilltro och den kommer från hjärtat! Kombinationen av Yin & Nidra är transformativt och läkande för kropp, sinne och själ - välkommen att hitta hem och vila in i dig själv <3

17/3 Soundhealing & Restorative med Josefin
Du landar mjukt och låter dig vila på kuddar och bolster insvepta i filtar. Kropp och själ får en chans att komma ner i djupavslappning och låta stress och krav från din vardag släppa sitt grepp om dig. Efter den vilosamma restorativeyogan fortsätter passet med soundhealing där du låter vibrationerna från klangskålarna och andra instrument skölja igenom dig och ta dig med på en resa inom dig själv.

24/3 Yin & healing med Maya
Varmt välkommen att vila in i dig själv! Klassen inleds med Yin yoga vilket är en lugn yogaform med fokus på inkänning och återhämtning. Sittande/liggande positioner hålls under längre tid för att bearbeta kroppens bindväv, landa i stunden och slappna av. Klassen avslutas med Reiki-healing i Savasana. Här ges utrymme till att smälta in i den djupa vilan för återhämtning och total närvaro. Reiki betyder "universell livsenergi" och är en holistisk behandlingsmetod från Japan som motverkar stress, smärta, släpper spänningar och stärker kroppens naturliga läkningsförmåga. En magisk kombination för just din återhämtning