Kurser i Reiki

Yoginis kurser i Reiki hålls av Åsa Elvegård som skapat Reikiakademin.  Kurslokalen ligger i Katrineholm - gå in på www.reikiakademin.se för mer information om kursdatum mm!
Reiki är en form av energimedicin som används av miljontals människor över hela världen, som ett enkelt men kraftfullt och oerhört kärleksfullt verktyg för att själv må bättre i kropp, själ och sinne, och hjälpa andra med samma sak. Det är enkelt att lära, inga förkunskaper eller speciella förmågor behövs, annat än ett öppet sinne - alla kan lära sig Reiki! Det är godkänt av WHO och Skatteverket som friskvård. Efter en kurs i Reiki 1 har du fått lära dg hur energi fungerar, hur du kan använda Reiki själv för ökat välmående, och hur du ger andra en behandling. Vill du gå vidare och fördjupa dina kunskaper finns ytterligare två steg.

Reiki 1 är en utbildning som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och vill utöka din kunskap och förmåga för att utvecklas själsligt, må bättre kroppsligt och kunna hjälpa andra med samma sak. Det är enkelt att lära och använda och hjälper dig fylla på vardagen med kärleksfull energi. Du får hjälp att omprogrammera negativa tankebanor och inställningar till positiva och kärleksfulla tankar, och du lär dig föra energin vidare till andra såväl fysiskt som mentalt.

Läs mer om Reiki 1 och innehållet här:
https://reikiakademin.se/reiki-1/

Reiki 2

Fortsättningen för dig som har gått Reiki 1 och vill lära dig mer. I Reiki 2 kliver man ut ur tids- och rumsaspekten och  jobbar med distanshealing. Här jobbar man också djupare med mentala och känslomässiga aspekter. I Reiki 2 får man tillgång till fler symboler och deras innebörd.
Läs mer om Reiki 2 och innehållet här:
https://reikiakademin.se/reiki-2/

Reiki Master

Har du gått de två första stegen i Reiki och känner att det börjar bli dags att fördjupa din kunskap och höja din energifrekvens ytterligare - då är det dags för Reiki 3 - Master. Master betyder lärare och efter den här kursen har du fått tillgång till så mycket kunskap att du kan lära ut och initiera andra i Reiki.

Här går man in på djupet i Reikin för att verkligen lära känna energin och metodiken i större omfattning. Det bör påpekas att efter en Reiki Master utbildning är man inte "klar" - tvärtom, det är då man verkligen tagit steget att börja på allvar att växa och utvecklas med Reiki som följeslagare i sitt liv och för att hjälpa andra att lära känna och nå insikt om energimedicin i allmänhet och Reiki i synnerhet.

Läs mer om Reiki Master och innehållet här:
https://reikiakademin.se/reiki-master/