Proffsmassage för hälsobruk

- en massagekurs utöver det ordinära

Kursen vänder sig till dig som vill ha en portfölj av effektiva och praktiska massagetekniker till att mildra vardagliga besvär och att stödja god hälsa.
Målsättningen är att du på ett proffsigt, säkert och kreativt sätt ska kunna behandla dig själva, nära och kära, både i förebyggande och rehabiliterande syfte.
Utbildningen sker i Yoginis lokaler på Alviksvägen 43. Kursen är uppdelad på två intensiva 8-timmarsdagar i följd, samt en uppföljningsdag på 8 timmar. Kursen kommer att varvas med yogaövningar kopplade till avspänning och andningens betydelse för en god hälsa. Av erfarenhet vet vi att det i efterhand brukar dyka upp frågor och funderingar därför tror vi att det är viktigt med en uppföljningsdag efter någon månad.

Kursdatum: 30-31/10. Schema med specifika tider kommer. Räkna med heldagar med lunchpaus. 

Frågor: skicka mail till info@yogini.nu

Anmälan: Gå in via Boka tid knappen. Ingen betalning vid bokning. Info om betalning kommer i separat mail. 


Pris 3.500:- inkl uppföljningsdag
Kaffe, te och frukt ingår. Efter genomförd kurs fås diplom.

Om kursledarna: Det exklusiva med denna kurs är att det kommer att finnas 2 lärare på åtta deltagare, maximal uppmärksamhet och guidning för varje deltagare.
Vi som kommer att guida, motivera och inspirera till utökat välbefinnande och i förlängningen också till en lite bättre och hälsosammare värld är:
Jonna Ekman som har följt yogans väg in i förståelsen för hur kropp & själ ingår i en helhet. Jonna har jobbat både mer fysiskt och fysiologiskt inriktat på gym och hälsocenter, samtidigt som den själsliga aspekten av kroppen under senaste 10 år fått ta mer och mer plats i hennes arbete som yogalärare och massör.  
Martin Nilsson som har gedigna utbildningar både inom kropp & själsterapier samt arbetat över 25 år som massör och flera år som massagelärare på Axelsons institutet - Nordens största och äldsta skola inom massage och friskvård.