Dive into the Power of Pussy Art 

- vernissage 11 mars

Välkommen att dyka ner i Yoginis yogastudio lördagen 11 mars, då våra utrymmen verkligen kommer få blomma ut till namnet Yoginis Livmoder, som besökare kallat platsen.
Konstutställningen “Dive into the Power of Pussy Art” kommer klä väggarna, som Du kan få njuta av under dagens avkopplande och kreativa aktiviteter. Konstnären Paloma Lucero ställer ut färggrann konst som öppnar upp för utforskandet av den feminina energin. Vi på Yogini känner oss extra stolta att få va först med att visa hennes konst, som stämmer så väl ihop med det Yogini står för “utforskande, läkande och återtagande av den kvinnliga urkraften”.
Boka plats på en av aktiviteterna under dagen. Eller varför inte stanna hela dan? Läs mer om konsten & konstnären Paloma Lucero nedan.

09:30-10:45 Meditation “Dive into yoniverse” med studioägare Jonna för att öppna din inre plats för kreativitet. Meditera liggande på ullmatta, sittande på bolster och i gående meditation där du möter konsten med din inre blick. Förboka via vit Boka Tid knapp Pris: 200 kr
11:00-11:45 Konstnär Paloma presenterar konsten med sång och berättande.
12:00-14:00 Öppet Hus med mingel. Tilltugg med dryck serveras.
14:30-16:00 YinYoga “Dive into your inner power” med Jonna. En avkopplande YinYoga klass på Yoginis vis. Vi tar kontakt med det inre kreativa center vi alla besitter i centrum av vår höft. Öppnande, avkopplande och lämnar din höft leende att vandra vidare in i lördagkvällen. Förbokas via vit Boka tid knapp. Pris: 250 kr
17:00-19:00 Divine Mantras med KundaliniYoga lärare Anna-Maria. Vi bjuder in till gemensam sång, för att fira lördagen Yogini style. En riktig glädjeinjektion för kropp & själ. Avslutas med djup vila till ljuvliga toner liggande på ullmatta. Förbokas via vit Boka tid knapp. Pris 300 kr
19:00 Stanna kvar & dansa med oss! Nyktert & hur festligt, galet eller chill och så länge du önskar!

VEM ÄR PALOMA LUCERO?
Paloma är född och uppvuxen i Stockholm. Rastlös och nyfiken ifrågasatte hon sin identitet som 15-åring och tog ett sabbatsår för att bege sig ensam till Chile och utforska sina rötter. Som tvåbarnsmamma hittade hon tillbaka till lekfullheten i det konstnärliga skapandet vilket också väckte hennes lust att komma i kontakt med kvinnlighetens väsen. Hon beskriver sin konstform som en process av läkning och transformation, där känslor och upplevelser får ett utrymme att flöda fritt, att bearbetas och frigöras genom att kanaliseras i form och uttryck.
Konststil
Palomas konst är färggrann, kroppslig och kraftfull vilket öppnar upp för sårbarhet och ett utforskande av kvinnlighet och den kreativa energin. Paloma blandar lekfullt mellan medier och material. Alltifrån abstrakt målade tavlor till digitala illustrationer och rörliga animationer. Hon är inte rädd att experimentera med olika typer av material som akryl, akvarell och har även använt sitt eget mensblod i vissa verk.

Min konst är ett uttryck för min längtan till att utforska, läka och återta min kvinnliga urkraft. Med min konst bearbetar jag det som känns levande i mig genom att gå djupt in i mitt varande.
Ett kreativt skapande som tillgodoser mitt behov av att experimentera med lekfullhet, att inspirera och beröra. Förhoppningsvis väcker det också nyfikenhet hos andra att bekräfta sin feminina energi.“