Dive into the magic of your inner self 

- dare to express your feminine with painting 

Är du nyfiken på hur din inre längtan och kraft kan uttryckas med färg och penseldrag på ett tomt och vitt ark?

När våren börjar knoppas, kom och möt din inre längtan och låt den vägleda dig in din kreativa kraft.


Djupt inom dig finns din sanning. Den finns alltid med dig - alltid tillgänglig. Vi hjälper dig att lyssna inåt!

Vi inleder dagen med yoga med vägledning av Jonna - till den feminina aspekten av jord och eld. Du får chansen att jorda dig i dig själv för att sedan komma i kontakt med din inre eld och passion. Både för det som längtar att få växa och återfödas med solens förnyande energi men också det som behöver brännas bort, för att inte stå i vägen för din inre kraftkälla.

Låt sedan din skaparglädje ta vid. Paloma visar dig vägen till ett utforskande av din kreativa kraft genom att måla utifrån lusten och lekfullheten. Hon guidar med små enkla knep för att våga vara i nuet, släppa på prestationen och låta nyfikenheten och ditt inre barn vägleda dig in i ett kreativt flow.

Vi tar paus för lunch vid lämpligt tillfälle. Du har själv med dig lunch eller köper på Café Park tvärs över gatan. Under eftermiddagen fortsätter vi i samma anda. Vi kommer att bjuda på lättare fika & dryck under eftermiddagen.


⁃ Yoga, meditation och målande.

⁃ Rörelse, stillhet och uttryck

⁃ Gemenskap, skaparglädje och (frivilligt) delande i gruppen


Du behöver inga förkunskaper av varken yoga eller måleri. Vi släpper prestationen och låter vårt inre vägleda oss.


När? Lördag 4/5 2024 kl 11-18

Pris: 999 kr om du bokar innan 31/3

Pris efter 1/4: 1100 kr 

Fika och material ingår

Boka tid: testa via Vita Boka tid knappen. Om det inte funkar skicka mail till info@yogini.nu med namn, mailadress & telefonnummer.


Paloma Lucero - konstnär och musiker hängiven det kreativa och uttrycksfulla

Jonna Ekman - yogalärare och reiki healer hängiven det feminina och det lekfulla Tillsammans guidar vi dig genom din kropp och ditt sinne för att komma i kontakt med din inre vishet och din källa till kreativitet som längtar efter att få expandera och komma till uttryck.

* syftet med workshopen är inte att lära ut specifik målarteknik eller teori kring måleriet, utan är tänkt som en guidning till att väcka skaparglädjen, du får hjälp med att komma över tröskeln att börja måla, komma igång med skapandet och möjligheten till att ledas in i ett kreativt flow.