Friskvårdsmassage

- en intensivkurs 14-15 maj 2022

Syftet med kursen är att ge dig ett stort antal kraftfulla verktyg så att du på ett tryggt och säkert sätt kommer att kunna hjälpa dig själv, nära och kära att förebygga och behandla lättare skador och smärtor & i helhet kunna stödja din egen och andras hälsa. Extra tyngdpunkt på praktiska tillämningar i vardagslivet såsom akupressur, kinesiologi, yoga m.fl   Vi kombinerar behandlande tekniker med yogans grundtanke ”allt börjar med dig själv”.

Kursen består mest av praktik och inga förkunskaper krävs.
Kursen hoppas också kunna vara inspirationskälla till en ny inriktning för dig, kanske som massör, yogalärare, kinesiolog, zonterapeut. Kursen lämpar sig också för dig som redan har någon form av friskvård/hälsoinriktning  och vill kunna tillämpa fler verktyg i ditt yrke. 
Skulle du komma som total nybörjare på området, och inspireras av denna kurs, har du en bra start till att komplettera kursen och i framtiden även kunna ta emot egna kunder

Kursdatum: 14-15 maj 2022 + en uppföljningsdag vi beslutar datum för tillsammans med gruppen
Tider: lör 10:00-18:00  sön 09:00-16:00
Frågor: skicka mail till info@yogini.nu
Anmälan: Gå in via Boka tid knappen. Ingen betalning vid bokning. Info om betalning kommer i separat mail. 
Pris 3.500:- inkl uppföljningsdag. För företag tillkommer 25% moms
Kaffe, te och frukt ingår. 
Efter genomförd kurs fås diplom.Boende: Det finns boende i mycket nära anslutning till kurslokalen vi kan erbjuda till mycket förmånligt pris. Boendet ligger i nära anslutning till tunnelbana och Stockholm central. Flertal restauranger och matbutiker ligger nära. Du har tillgång till kök samt dusch. 
Är du i behov av boende? Skriv till info@yogini.nu för att reservera ett rum. Om kursledarna: Det exklusiva med denna kurs är att det kommer att finnas 2 lärare på åtta deltagare, maximal uppmärksamhet och guidning för varje deltagare.
Vi som kommer att guida, motivera och inspirera till utökat välbefinnande och i förlängningen också till en lite bättre och hälsosammare värld är:
Jonna Ekman som har följt yogans väg in i förståelsen för hur kropp & själ ingår i en helhet. Jonna har jobbat både mer fysiskt och fysiologiskt inriktat på gym och hälsocenter, samtidigt som den själsliga aspekten av kroppen under senaste 10 år fått ta mer och mer plats i hennes arbete som yogalärare och massör.  
Martin Nilsson som har gedigna utbildningar både inom kropp & själsterapier samt arbetat över 25 år som massör och flera år som massagelärare på Axelsons institutet - Nordens största och äldsta skola inom massage och friskvård.