Gong & Mantrasång 18/2- sjung från hjärtat

Längtar du efter att ta hand om dig själv och ge dig återhämtning och
påfyllning? Här får du chansen att fylla på med glädje och energi genom mantrasång, och sedan djup avslappning genom gongvila - en ljudresa där du får bada i ljud och vibrationer från gong och andra sound healing-instrument.
Låt ditt sinne vila genom att, i närvaro, kliva in i meditation genom mantrasång. Här har du chans att släppa tankar och bara hänge dig i stunden - till nuet, till musiken, till energin vi gemensamt skapar i rummet. Låt vibrationerna från ljud och mantran vibrera i dig. Sjung med, eller tillåt dig själv att bara vara i musiken - Bli ett med musiken, ett med den yogiska mantrasången och sjung från hjärtat!
Tillåt därefter dig själv att få landa in i djup vila. Tillåt dig själv att svepas iväg genom ljudvibrationerna från gongen och andra instrument. Tillåt dig själv att släppa taget för en stund och få kontakt med dig själv på djupet.
Gongen, som har en mångtusenårig tradition, hjälper dig att komma in i djup avslappning och ett meditativt tillstånd. Kroppen får därmed möjlighet att självläka, återhämta sig och släppa stress och spänningar. Ljudvibrationerna från gongen påverkar dig ända ner på cellnivå, och får cellerna i din kropp att att vibrera synkroniserat i en harmonisk frekvens.
Vibrationerna från din egen röst, från musiken, mantrana och sound healingen hjälper dig in i självläkning. Och ofta kan just den egna rösten vara vägen i till djup kontakt med dig själv och ditt innersta.
Vi önskar dig varmt varmt välkommen!
//Helena Hilmgård & Anna-Maria Ahlgren

Datum och tid: Lördag 18/2-23, kl. 15.00-17.30
Plats: Yogini på Alviksvögen 43, Alvik (Bromma).
Pris: 350 kr
(Vi har även låginkomstalternativ, så om du har begränsad ekonomi är du välkommen att kontakta oss.)
Boka och betala din plats här: https://www.bokadirekt.se/places/yogini-4797
(Tänk på att din plats inte är reserverad förrän du bokat och genomfört din betalning.)
Vid frågor kontakta oss!
E-post: helena@yogabyheart.se
Telefon: 070-4274128
Du hittar också mer info om oss och liknande events här:
På Facebook och Instagram: yogabyheart.helena
Facebook-grupp där du kan läsa mer: Kristaller & Gong