Sensommar retreat på berget 

Tänk att få behålla sommarens livgivande kraftbringande vibration i kropp, sinne och själ och möta hösten utvilad, närvarande och inspirerad. Ha 3 dygn för dina behov och lyssnande till din kropp, inkännande och närvarande. Yoga, meditation, naturlig rörelse, magiska ceremonier, gemenskap, glädje och stillhet. I en vacker omgivande natur med magisk utsikt utanför ditt sovrum och från yogamattan. Jonna & Fredrik från yogastudio Yogini & Falan Yogastudio välkomnar dig till 3 dygn av näring för din livskraft, på ett retreat i vackra Falbygden, Västergötland. När sommaren fortfarande känns i luften, men höstens klarhet anas.

När? 18-21 augusti 2022

Var? Vi bor i nybyggd stuga på Mössebergs Stugby & Camping, Falköping

Du tar dig enkelt till Falköping både med tåg och bil. Åker du tåg blir du upphämtad vid station 

 Vi inleder torsdag kväll med välkomstmiddag och kvällsmeditation. Du installeras i ditt sovrum i en modern nybyggd stuga med gemensamt kök du delar med andra retreat deltagare.

 Du bor med magisk utsikt från Mössebergs camping som under vintern är ett populärt besöksmål för slalomälskare. Under sommaren erbjuder berget vackra motionsslingor, utegym, en sjö att bada i, bastu, och små fina oaser som eldstäder, gräsmattor och ytor som bjuder in till både motion, rörelseglädje och även små gläntor för en egen stund i stillhet.

Fredag-lördag erbjuder vi flera yogaklasser dagligen, samt en gemensam kvällsceremoni/meditation. Gott om utrymme för egen tid. Kanske vill du ta en gående meditation, en löprunda, eller bara få möjlighet att lära känna naturens magi. Kanske behöver du en vilopaus?Mer dynamisk Yoga erbjuder vi en gång om dagen utomhus om vädret tillåter. Den mer stillsamma Yinyogan och meditationerna erbjuder vi inomhus i en egen stuga bara för vår grupp. 

Söndag håller vi gemensam morgonyoga, en härlig brunch och avslutningsceremoni.

 Efter retreatets slut kl 14, har du möjlighet att upptäcka Falbygden på egen hand om du inte vill bege dig hem direkt. Vi hjälper gärna till med tips.

Boka plats!

Skriv mail till jonna@yogini.nu. Ange i mailet om du önskar enkelrum eller har några andra önskemål. Du blir kontaktad med bekräftelse via mail med info kring betalning & annan praktisk info. 

  Pris: 3900 kr. Boende i delat dubbelrum

Enkelrumstillägg (finns 2 enkelrum) 2000 kr 

 I priset ingår: Boende i stuga i delat sovrum (möjlighet till eget sovrum mot tillägg finnes), stort kök, vardagsrum, badrum och bastu. Helpension torsdag kväll – söndag eftermiddag. Yogisk, livgivande och välsmakande måltider. Frukost tillreder du själv med vårt utbud av fräscha och lokala råvaror. Lunch, middag och fika lagas av oss. Tillgång till eget kök närhelst du vill fixa ditt eget.

Alla yogaklasser & meditationer

En valfri behandling. Välj mellan Energimassage eller Reikibehandling. 

En oljeblandning anpassad efter dina behov att ta med dig hem. 

Om oss:  Jonna driver sen många år Yogini studio i Alvik, och har arrangerat flera retreat både i Sverige och utomlands. Hon är en naturbegåvad värdinna och älskar att hålla yogan i kontakt med naturen, sprider en tillåtande känsla som är välkomnande och varm. Hennes favoritfrom av yoga är YinYogan, även om hon kan släppa flödet fritt i en skön dynamisk yoga emellanåt. Med hennes kärlek till det naturliga inom oss, är varje yoga & meditation med henne som en inspirerande färgrann sinnlig saga.

Fredrik driver Falan Yogastudio i Falköping, har en kärlek till yoga som ett lekfullt och fysiskt verktyg till att upptäcka din kropps styrka och smidighet på ett roligt sätt. Han har erfarenhet av Flygande Yoga, Yoga för män och familjeyoga, & har arrangerat många festliga events i kontakt med naturen. Fredrik har studerat drama pedagogik & tycker om att utforska olika uttryck för vår inre kraft i yogan. Fredrik erbjuder även Enerergimassage under retreatet, och hans erfarenhet av att ha drivit en vegetarisk restaurang en gång i tiden kommer tacksamt tas emot av våra smaklökar & magar.