Retreat på Ånbo B'nB

Sommar retreat utanför Uppsala 23-26/7 2020

Vi gör det igen! Förra sommarens populära yogaretreat med Jonna och Veronica
 Välkommen till sommarens yogaretreat på sköna Ånbo B’nb i Örbyhus utanför Uppsala. Vi yogar och mediterar i fantastisk naturmiljö en bit från stan men ändå nära hem. Ca 1,5 timme med bil från Stockholm finner vi en fristad i sommaren med utrymme för avslappning, introspektion och återhämtning.  Vandringmöjligheter finnes, samt möjlighet till Reiki healing & massagebehandlingar. (Betalas separat).

Angående Corona: Gällande ytorna erbjuder vi dubbelrum för dem som känner sig trygga med det/känner varandra. Garanterat 2 enkelrum finnes. Dubbelrummen är tillräckligt stora för att ha minst 2 meter mellan sängarna. (Det är egentligen 3-5 bäddars rum). Rummet där vi erbjuder yoga är stort, måltiderna kan spridas ut att ätas i två stora kök på olika våningsplan, samt utomhus vid gott väder. Vi kommer vara noga med att hålla avstånd på 2 meter för hela gruppen. De som vill boka behandling ska förstås kunna få göra det så länge vi som erbjuder det känner oss 100 % friska. Vi kommer informera hela gruppen om våra riktlinjer inför retreatet när vi vet hut många som vill delta. Utöver det hoppas vi att kulmen av Corona gått över tills i slutet på juli. Kommer andra direktiv från folkhälsomyndigheten betalas såklart ev inbetalada avgifter tillbaka och retreatet ställs in. Slutligen har vi en tillförsikt i att yoga, natur, meditation är stärkande för våra immunförsvar och kan hjälpa oss att också ta hand om den anspänning och stress som denna pandemi skapat.

Det här är en retreat för dig som behöver ladda batterierna samt utforska din yogapraktik och ta den lite djupare. Det är lätt att ta sig till Ånbo via bil ca 1,5 timmas färd, eller tåg till Uppsala och sedan Upptåget till Örbyhus. Vi äter lätta måltider för tarmarnas bästa och dyker in i läkande tystnad och praktik. Dina instruktörer på retreatet är Jonna och Veronica. Jonnas stillsamma YinYoga möter Veronicas flödande Hathayoga i ett meditativt, stärkande och balanserande retreat för att få livskraften att blomma ut till fullo!

Pris med del i dubbelrum: 3900 kr
Pris enkelrum: 4500 kr (endast 2 enkelrum – först till kvarn!)

Early bird: Bokar du innan 28/5 får du en Reiki eller massage på 30 min.

Reiki healing eller massage, 60 minuter, på plats: 725:-

Vi har färre platser än vanligt till detta retreat - först till kvarn!

Preliminärt schema:
Torsdag:
18.00 Samling samt installering i rummen
19.00- 20.00 Yogaklass samt Kvällsmeditation
20.30 Te och fruktstund

Fredag & lördag:
8.00-9.00 Frukost
9.30 - 10.45 Yogaklass
12.00 Lunch
Fritid - gärna i reflektion o tystnad
15.30 - 16.45 Yogaklass
17.30 - Middag
19.00 Kvällsmeditation, te och frukt

Söndag:
8.00 - 9.00 frukost
9.30 - 10.30 - pranayama och avslappning
11.00 - avslutning, packa ihop, lätt lunchsmoothie