MIMY - kurs

Mindfulness & MediYoga för balans i vardagen!

Att vara närvarande. Tänk att något så enkelt kan vara så svårt. Antingen ältar vi det som redan varit eller oroar oss inför framtiden. MIMY bygger på två flertusenåriga tekniker som i västerländsk forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser daglig träning.
Mindfulness (MI) är en flertusenårig teknik och ett förhållningssätt till livet. MediYoga (MY) kommer ur Kundaliniyogatraditionen, en av de äldsta yogaformer vi känner till. Kursen som är en kombination av MI & MY bygger på ett
12 v program (komprimerat till 8 ggr) där du lär dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som stärker din förmåga att vara här och nu – det enda ögonblick du kan påverka.
Passen kombineras med reflektioner kring viktiga attityder som bl.a. acceptans, tillit, släppa taget och tålamod. Kursen erbjuder program med cd och träningshäfte med yogapass, meditation och enkla vardagsövningar för dig som vill praktisera MIMY på egen hand mellan varje kurstillfälle.

Vad krävs av dig?

Det enda som krävs av dig är en intention med träningen och en smula nyfikenhet.
6-8 veckorsprogrammet går ut på ca 15 min daglig träning men ger dig även möjlighet till längre yogapass. MIMY passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare.
Kursstart 2019: 
Tisdag 3/9 kl 19:00-20:00
Pris: 8 ggr 1400 kr.
Kursmaterial kan köpas till inköpspris
Kursledare: Anna
Boka gärna via Boka-knappen här ovan.
För frågor kontakta Anna via mail:
anna@yogini.nu