Första besök konsultation

- en introduktion till Yogini & vår oas

Du som bokar en Första konsultation hos oss, får en stund med någon av våra terapeuter & yogalärare. Mötet sker online, via telefon eller om du föredrar att mötas IRL på plats i våra lokaler. Under denna stund utgår vi från några grundläggande frågor kring dina önskemål & behov, för att lotsa dig rätt bland våra tjänster.

Vi inleder alltid konsultationen med en avslappningsövning så att du känner dig bekväm, närvarande & kan släppa allt annat för en stund. Därför är det av största vikt att du avsätter 45 min till detta möte i en miljö där du känner dig ostörd och kan slappna av.
Intentionen med mötet är att du får en god helhetsbild av Yogini, och om vår oas är en plats som passar dig. När du avsätter tid till att göra dina egna behov viktiga, är ett första möte många gånger mer avgörande än du tror. Det är ett första steg mot vad som är viktigt för dig & din hälsa.  

Investering: 450 kr för 45 min

Boka tid:  Hittar du ingen tid under Boka tid knappen? Skriv ett mail till info@yogini.nu eller skicka meddelande till 0709-240559 (Jonna), så kommer någon av oss ta kontakt med dig via mail eller telefon (det du föredrar) för att föreslå en tid. Då beslutar vi också om hur vi möts (online eller på plats)

Vi ser fram emot ett första möte med dig!
Jonna, & Anna

Att tänka på inför en första besök konsultation:

  • Du behöver inte veta nånting om oss eller ha några frågor eller svar. Bara nyfikenheten att komma i kontakt räcker gott.
  • Du kanske har massor du vill berätta & fråga om! Vi kommer dock guida samtalet genom enkla frågor för att zooma in på vad det viktigaste är för dig just nu, där vi kanske kan bidra. Därför kommer vi inte gå in så djupt på dina frågor, om de är många.
  • Du har inga skyldigheter att boka någon annan tjänst hos oss
  • Du får 1 gratis prova-på dropin klass hos oss värde 150 kr efter denna konsultation, om det är yoga du önskar prova.