Soulful Sunday Ceremony - varje söndag för kropp & själ

Välkommen att ladda kropp & själ hos oss, varje söndag kl 17:00, med en Soulful Sunday Ceremony. Värdar för dessa kvällar kommer vara någon eller några ur Yoginis ceremoni team. Vi väljer ut ett tema för kvällen som varje månad presenteras på hemsidan och Boka direkt. Du behöver inga förkunskaper eller förberedelser. Teamet och Yogini håller spacet tryggt, kärleksfullt med närvaro av den cirkel som skapas av er som kommer. 

Pris: 333 kr. Dessa ceremonier ingår för dig med månadskort (obs ej klippkort) på våra dropin klasser.

Du bokar plats genom att välja ”Soulful Sunday Ceremony” i vårt bokningssystem. Klassen ligger under både vit och grön Boka Tid knapp. OBS att vi har andra bokningsregler än övriga dropin klasser på Soulful Sunday Ceremony:

Avbokas senast 24 timmar innan. 


Vi publicerar alla teman 4 veckor framåt. Här ser du kommande datum:  


26/11 Yin & healing med Jonna -terminens sista tillfälle

Varmt välkommen att vila in i dig själv! Klassen inleds med Yin yoga vilket är en lugn yogaform med fokus på inkänning och återhämtning. Sittande/liggande positioner hålls under längre tid för att bearbeta kroppens bindväv, landa i stunden och slappna av. Klassen avslutas med Reiki-healing i Savasana. Här ges utrymme till att smälta in i den djupa vilan för återhämtning och total närvaro. Reiki betyder "universell livsenergi" och är en holistisk behandlingsmetod från Japan som motverkar stress, smärta, släpper spänningar och stärker kroppens naturliga läkningsförmåga. En magisk kombination för just din återhämtning