Soulful Sunday Ceremony - varje söndag för kropp & själ

Välkommen att ladda kropp & själ hos oss, varje söndag kl 17:00, med en Soulful Sunday Ceremony. Värdar för dessa kvällar kommer vara någon eller några ur Yoginis ceremoni team. Vi väljer ut ett tema för kvällen som varje månad presenteras på hemsidan och Boka direkt. Du behöver inga förkunskaper eller förberedelser. Teamet och Yogini håller spacet tryggt, kärleksfullt med närvaro av den cirkel som skapas av er som kommer. 

Pris: 333 kr. Dessa ceremonier ingår för dig med månadskort (obs ej klippkort) på våra dropin klasser.

Du bokar plats genom att välja ”Soulful Sunday Ceremony” i vårt bokningssystem. Klassen ligger under både vit och grön Boka Tid knapp. OBS att vi har andra bokningsregler än övriga dropin klasser på Soulful Sunday Ceremony:

Avbokas senast 24 timmar innan. 


Vi publicerar alla teman 4 veckor framåt. Här ser du kommande datum:  


7/4 Soundhealing & Restorative med Josefin
Du landar mjukt och låter dig vila på kuddar och bolster insvepta i filtar. Kropp och själ får en chans att komma ner i djupavslappning och låta stress och krav från din vardag släppa sitt grepp om dig. Efter den vilosamma restorativeyogan fortsätter passet med soundhealing där du låter vibrationerna från klangskålarna och andra instrument skölja igenom dig och ta dig med på en resa inom dig själv.


14/4 Yin & Yoga Nidra med Maya
En yogaklass med fokus på nedvarvning och djupavslappning för att läka kropp, sinne och själ. Klassen inleds med meditativ Yin yoga, vilket är en lugn yogaform med fokus på inkänning och återhämtning. Sittande/liggande positioner hålls under längre tid för att bearbeta kroppens bindväv, landa i stunden och slappna av. Klassen avslutas med Yoga Nidra, där vi vi träder in i ett medvetet tillstånd mellan vakenhet och djupsömn. I Nidra sätter vi en intention, en så kallad Sankalpa, och genom meditation, kroppsskanning, visualisering och fokus på andning sår vi frön i vårt undermedvetna som gror och växer inom oss. En Sankalpa misslyckas aldrig – så länge vi har tilltro och den kommer från hjärtat! Kombinationen av Yin & Nidra är transformativt och läkande för kropp, sinne och själ - välkommen att hitta hem och vila in i dig själv <3
21/4 Moder Jord -Yoga, meditation & breathwork med Jonna & Jimmy

Livet börjar inom dig. Kom & njut av en kväll av just din livskraft! Yoga & meditation för att grunda dig i ditt inre jag, breathwork för att frigöra stagnationer i sinnet. En speciell kväll för din inre längtan denna vår!

Jonna, yinyoga instruktör, tillsammans med Jimmy, meditationsledare, skapar denna ceremoni i en cirkel av gemenskap.

Kvällens upplägg:

Du guidas av Jonna in i din kropp genom yinyoga för att jorda dig. Fortsätter in genom en djupgående resa till din inre trädgård, där Jimmys vägledning hjälper dig att öppna upp och lyssna till ditt hjärtas intentioner och önskningar. Vilka frön vill du så i hjärtats trädgård? Du får tid att skriva ner dina intentioner i ett brev till dig själv. Därefter vägleder vi dig i breathwork, andningsövningar som ämnar släppa på de inre hinder som vi kan fastna omedvetet i. Hinder som skapats utifrån rädsla får sköljas bort med en kraftfull energi av kärlek, medkänsla och generostiet. Ta med dig ett öppet sinne & ditt hjärta redo att dela och ta emot. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är Du välkommen att delta och bidra till vår cirkel av gemenskap.