YinYoga

Klassen ges både på studion (max 5 platser ) samt online. När du bokar dig väljer du om du vill gå på studion eller online. Enligt Pandemilagen behöver alla som kommer till oss förboka plats. Bokar du online plats kommer du få ett mail med länken till online klassen. Boka dig helst senast 2 timmar innan klass, för tillgång till länken och tillgång till plats i salen.

I YinYoga arbetar vi mjukt, stillsamt och inkännande för att öka cirkulation och smidighet i delar av kroppen som ofta drabbas av stelhet som ett resultat av stillasittande livsstil, stress eller ensidiga rörelser.
I YinYoga landar du stillsamt och med avslappnade muskler i rörelser som framförallt öppnar upp stelhet i höft, säte och bäcken, vilket är en mycket vanlig orsak till ryggproblem och andra ledbesvär.
YinYoga är därför ett mycket bra komplement till annan träning där du använder kroppens muskler mer dynamiskt. Då vi arbetar still-samt och inåtvänt på golvet, stannar mellan

3-5 min i varje rörelse och samtidigt använder medveten andning, är även detta en yogaform som är mycket rogivande för sinnet och själen.

YinYoga erbjuds drop-in under hela terminen se schema.

Instruktör:
Jonna onsdagar kl 19:00 & torsdagar kl 12:00
 Anna måndagar kl 19:15