Mjuk Yang pilates flow

Klassen ges både på studion samt online. När du bokar dig väljer du om du vill gå på studion eller online. Du förbokar alltid för att säkert få plats. Bokar du online plats kommer du få ett mail med länken till online klassen. Boka dig helst senast 2 timmar innan klass för tillgång till online länk. 

YangYoga är inte någon ny yogaform, utan handlar mer om sättet att utöva yoga. I Yang-Yoga skapas värme och kraft genom att dynamiskt arbeta med kroppen i ett flöde av mycket enkla men samtidigt stärkande
och balanserande rörelser.

Du anpassar hela tiden rörelser och övningar efter egen förmåga, därför passar YangYoga dig som inte tidigare kommit i kontakt med yoga men söker en träningsform som både stärker kroppen på ett balanserat och naturligt vis, och samtidigt stillar sinnet.

Rörelserna gås lugnt och inkännande igenom hela kroppen i ett flöde tillsammans med andningen för att bygga upp styrka, öka smidighet, skapa balans och inre lugn.

Detta resulterar i en mer balanserad och stark kropp fri från spänningar, ger ökad motståndskraft mot stress och ökad närvaro
i stunden. Varje klass avslutas med en kortare avslappning och meditation.

Mjuk Yang Pilates Flow erbjuds drop in under hösten 2023

Instruktör: Onsdagar kl 17:30 med Jonna