MediYoga

MediYoga (medicinsk yoga) är den perfekta vardagsyogan! Yoga som är så enkel att du kan göra den varje dag i princip när och var som helst. Den passar alla, vältränad, otränad, van yogautövare eller nybörjare. Det allra viktigaste i MediYogan är att lära känna sin kropp och anpassa rörelserna efter var den befinner sig i stunden.
MediYoga bygger på kundaliniyogan och är uppbyggd av enkla men väldigt effektiva rörelser kombinerade med andnings- och meditationsövningar. MediYogan hjälper dig att lösa upp spänningar i kroppen och öka din rörlighet. Andningen blir djup och lugn och syresättningen i kroppen förbättras. Ditt sinne stillas och du blir mer fokuserad i nuet.

Instruktör: Anna 

Klassen ges både på studion (max 7 platser ) samt online. När du bokar dig väljer du om du vill gå på studion eller online. Bokar du online plats kommer du få ett mail med länken till online klassen. Boka dig senast 2 timmar innan klass, för tillgång till länken och tillgång till plats i salen.

Namnet medicinsk yoga kommer från den medicinska forskning som bedrivs på denna yogaform i den svenska sjukvården. Det finns många studier som visar validerade resultat för t ex ryggproblem, migrän, blodtrycks-sänkning, sömnproblem och stresshantering.
Rörelserna görs antingen sittande på golv eller på en stol för dig som har svårt att sitta på golvet.
Och du kommer att känna skillnad - kroppen jublar, ditt sinne ler och din andning känns oändlig! Prova så får du se!
Du behöver aldrig ha provat yoga tidigare för att kunna delta.

MediYoga erbjuds som drop in 2 dagar i veckan under hösten 2023 med start 28/8: 
Måndagar 11:30 med Anna
Fredagar 11:30 med Anna