Yin & meditation för "Hjärtats djupaste längtan"

- en specialklass 22/3

Hemma i dig är platsen där du balanserar din Yin och Yang, ditt görande och ditt varande, din så
kallade feminina och maskulina sida. Hemma är platsen inom dig där du äger din medvetenhet och har verktyg att hitta din kraft, din balans, din självkärlek och livslust. Lyssna, lyssna inåt och var nyfiken på det du hör. Bryt barriärer, hinder, släpp begränsningar och öppna dig för din själs vidunderliga resa. Det är en resa, livet, en resa där målet, om vi nu vill kalla det så, är att komma hem. Hem i dig. Jonna och Kerstin bjuder in dig som är nyfiken på vad som är möjligt & vill utforska din själs längtan. Du börjar från platsen inom dig där du befinner dig idag. Det finns inget rätt eller fel, utan bara möjligheter, öppenhet och acceptans för din resa.
J

Jonna, Yinyogalärare och Reiki healer & Kerstin, vägvisare, författare och samtalsterapeut, leder dig en bit på din själs vidunderliga resa. Det är igenom att stilla kroppen, låta tankarna vila och med stöd av yogans mjuka, varsamma och närvarande rörelser du beger dig till platsen inom dig där du kan se och möta det som hindrar dig att ta ditt nästa steg. Vad är det som orsakar dig smärta, håller dig från njutning, självkärlek och sinnlighet? 

När? 22/3 kl 18:30-20:30
Pris: 300 kr
Du med klippkort eller månadskort + 100 kr
Genom medveten andning, i rörelse kan du släppa taget om det inom dig som förminskar din kraft, ditt hjärta, och tillåter din själ att blomma ut. När kroppen är mjuk och närvarande leder Kerstin dig vidare in i en guidad meditation. Vidare, djupt in i det som längtar efter att få ta sin plats, inom dig. Dina möjligheter, drömmar, kärlek, lust, njutning, din potential. Vi stannar där ett tag, stannar i känslan av det som är möjligt, av det vi vill skapa, av det vi längtar så innerligt efter. Förankrar det inom oss, låter energin sprida sig från hjärtat in i hela kroppen. Det är här och nu du skapar din framtid – vad du längtar efter. Efter meditationen får du tid att skriva ner eller rita en symbol för dina tankar och känslor. Därefter bjuder vi in till en stunds sharing, där du har möjlighet att uttrycka din önskan och längtan. Vi avslutar kvällen med att Kerstin läser ett stycke ur sin bok följd av en kortare, avslutande meditation. Känner Du energin i Jonnas och Kerstins inbjudan, är du varmt välkommen! Vi känner en längtan efter att dela vår lärdomar och vara med en bit på vägen för dig som vill utforska sin innersta längtan efter ett meningsfullt liv.