Soulful Sunday Ceremony - varje söndag för kropp & själ

Välkommen att ladda kropp & själ hos oss, varje söndag kl 17:00, med en Soulful Sunday Ceremony. Värdar för dessa kvällar kommer vara någon eller några ur Yoginis ceremoni team. Vi väljer ut ett tema för kvällen som varje månad presenteras på hemsidan och Boka direkt. Du behöver inga förkunskaper eller förberedelser. Teamet och Yogini håller spacet tryggt, kärleksfullt med närvaro av den cirkel som skapas av er som kommer. 

Pris: 333 kr. Dessa ceremonier ingår för dig med månadskort (obs ej klippkort) på våra dropin klasser.

Du bokar plats genom att välja ”Soulful Sunday Ceremony” i vårt bokningssystem. Klassen ligger under både vit och grön Boka Tid knapp. OBS att vi har andra bokningsregler än övriga dropin klasser på Soulful Sunday Ceremony:

Avbokas senast 24 timmar innan. 


Vi publicerar alla teman 4 veckor framåt. Här ser du kommande datum:  


1/10 Soundhealing Imerse med Josefin Strömblad (obs start kl 18:00) 

 I denna klass får du bada i vibrationer och ljud från undergörande klangskålar, ett s.k soundbath. Vi inleder klassen med en andningsövning och meditation innan soundhealingen tar vid, där också varje deltagare får en individuell rening med klangskål. Djupt avslappnande och balanserande för hela dig och kroppens alla lager, fysiskt, psykiskt och andligt. Kvällen hålls av Josefin Strömblad och hennes magiska klangskålar.

8/10 En kväll med kristaller med Josefin Strömblad Ett härligt yogapass där du får yoga med kristaller och känna på deras magiska och balanserande egenskaper. Klassen innehåller andningsövningar, ledd meditation och ett yogapass komponerat för att stärka och komplettera kristallens energi och budskap.Josefin, yogalärare med flera decennier av erfarenhet, väljer ut kristaller för varje tillfälle. Efter passet får varje deltagare ta med sig den utvalda kristallen med sig hem. Josefin kommer välja ut en av dessa fyra populära kristaller för kvällens ceremoni: Bergskristall, Ametist, Svart turmalin eller Karneol.

15/10  Soundhealing Imerse Josefin

22/10 Pyramid ceremoni med Martin & Jonna  En pyramidceremoni är en kraftfull, transformerande och kärleksfull ceremoni i syfte att höja och stärka vår livsenergi, glädje och medvetenhet. I Egyptisk mytologi såg man pyramidformen som en symbol för den heliga geometrin och kopplingen mellan vår jordiska och andliga tillvaro. Pyramidens energi ansågs kunna bidra till personligt växande, andligt medvetande och en djupare kontakt med vår existens. Dessa urgamla ceremonier erbjuder en värdefull kontrast till dagens utmaningar i vår nuvarande värld, de kan även idag hjälpa och stödja oss i att leva ett mer tillfredsställande, målmedvetet och harmoniskt liv.Att utföra en ceremoniell ritual är en djupt personlig och andlig process. Var och en deltar efter sin förmåga, förutsättning och personliga förankring