Moder Jord - Yoga, meditation & breathwork 21/4

Livet börjar inom dig. Kom & njut av en kväll av just din livskraft! Yoga & meditation för att grunda dig i ditt inre jag, breathwork för att frigöra stagnationer i sinnet. En speciell kväll för din inre längtan denna vår!
Jonna Ekman, yinyoga lärare & grundare av Yogini yogastudio, tillsammans med Jimmy Ek, meditationsledare, skapar denna ceremoni i en cirkel av gemenskap.
Kvällens upplägg:
Du guidas av Jonna in i din kropp genom yinyoga för att jorda dig. Fortsätter in genom en djupgående resa till din inre trädgård, där Jimmys vägledning hjälper dig att öppna upp och lyssna till ditt hjärtas intentioner och önskningar. Vilka frön vill du så i hjärtats trädgård? Du får tid att skriva ner dina intentioner i ett brev till dig själv. Därefter vägleder vi dig i breathwork, andningsövningar som ämnar släppa på de inre hinder som vi kan fastna omedvetet i. Hinder som skapats utifrån rädsla får sköljas bort med en kraftfull energi av kärlek, medkänsla och generostiet.

Ta med dig ett öppet sinne & ditt hjärta redo att dela och ta emot. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är Du välkommen att delta och bidra till vår cirkel av gemenskap.


När? Sön 21/4 kl 17:00 - 19:30

Ceremonivärdar: Jonna Ekman & Jimm Ek 

Pris: 333 kr 

Boka plats: via Vita Boka Tid knappen ovan

OBS! För alla våra ceremonier, workshops mm är det 24 timmars avbokningsgräns som gäller. Vid senare avbokning debiteras du fullt pris.