Helande mantran i sommarkvällen

- en kväll med ljudhealing & sång

Välkommen att fira in sommaren med oss, då vi skapar en cirkel av vibrationer, mantrasång & helande ljud! Vi kommer att starta med ett kort kundaliniyoga pass för att boosta energin i kroppen och andningen.
Under mantrasången bjuds du in att sjunga med, eller om du hellre lyssnar till dessa sköna mantravibrationer. Vi lämnar utrymme för meditation och varande.
Kvällen rundas av med djupavslappning med ljudhealing av klangskålar, gong och våra röster.


När?: 10 juni kl 18:30-20:00
Bidrag: Swisha på plats mellan 200-300 kr beroende på din ekonomi
Kom i sköna kläder du kan slappna av i
Boka plats via Boka tid knappen, då vi har begränsat med utrymme.

OBS! Vid senare avbokning än 24 timmar tar vi en avgift på 200 kr. 

Avbokning sker via koden du får i bokningsbekräftelsen via mail, eller skicka mail till info@yogini.nu.

Om oss som håller i kvällen

Anna-Maria 

har en passion för ljud och mantran, yoga och livet. Som hälsopedagog och certifierad Kundaliniyoga och Hathayogalärare har hon över 10 års erfarenhet av att leda yoga, samt att skapa sammankomster för mantrasång. Hon vägleder hon individer att få kontakt med sin inre energi och hjärta genom sång och meditation

Linda

från Ek Soulspace är instruktör i bl.a Mediyoga & Hathayoga. Hon arbetar med fokus på den inre processen via yoga och meditation och vill hjälpa människor till läkning och ett mer autentiskt uttryck genom självtillit och tillit till livet. Linda har lång erfarenhet av att arbeta med sång och musik i terapeutiskt syfte och som uttryck för det undermedvetna.

Amanda

är certifierad kundaliniyogalärare, musiker och Reikiutövare. Hennes hjärtliga och positiva energi är smittsam och det som gör henne lycklig är att få andra att må bra.