Dagsretreat - mjukna i kropp & själ

Vi vill bjuda in dig till en heldag i varande - bortom prestation. En dag där du får möjlighet att ta hand om dig själv, släppa alla måsten för en stund och landa i återhämtning och påfyllning.
Temat för dagen är självkärlek och ny energi. I självkärlekens anda, och i närande samvaro, bjuder vi in till en dag med mjuk kundaliniyoga - till livemusik (passar alla - även den ovana), mantrasång (du behöver inte “kunna sjunga”) och sound healing med gong, kristallskålar, rav vast och andra instrument.
Yoga och mantrasång hjälper oss att öppna upp och få kontakt med det som är sant i oss - mjukna i kropp och själ för att kunna bli ännu mer av det som är vi! Du får chansen att släppa taget om gamla mönster, måsten, stress och sådant som inte längre tjänar dig. Rensa bort det som står i vägen och håller dig tillbaka.
Vi kommer att göra ett kundaliniyogapass där vi öppnar upp flödet av energi och kommer i kontakt med vattenelementet som är kopplat till känslolivet. Passet ger dig en möjlighet att känna kontakt med dig själv på djupet och släpper på spänningar kring höft och bäcken. Du får tillgång till mer livsenergi.

Under mantrasången, tar vi sedan avstamp i Bhakti yoga-traditionen, och går in i hängivelse - devotion. Du får chansen att bara hänge dig i stunden - till nuet, till musiken, till energin vi gemensamt skapar i rummet. Påfyllande och upplyftande. Sjung med, eller tillåt dig själv att bara vara i musiken - Bli ett med musiken, ett med den yogiska mantrasången och sjung från hjärtat! Dagen avslutas sedan med djup avslappning och vila genom ett gongbad - en läkande sound healing journey. Tillåt dig själv att svepas iväg genom ljudvibrationerna från gongen och andra läkande instrument. En möjlighet att helt släppa taget och låta dagens upplevelser och processer få integreras i dig.
Varmt välkommen!
//Helena Hilmgård & Anna-Maria Ahlgren


  ✨Datum/tid: Lördag 14/10 kl. 10:00-16:00 (Dörrarna öppnas kl. 9:30, vi börjar 10:00).

✨Plats: Yogini, Alviksvägen 43, Bromma

✨Pris: 790 kr för en heldag (i priset ingår lunch (vegansk, nöt-och glutenfri) samt te och frukt.)
(Vi har även låginkomstalternativ, så om du har begränsad ekonomi är du välkommen att kontakta oss.)