Begin within
Start your day with Yin

En Yinyoga kurs under 4 lördagmornar

Börja dina lördagar med själslig återhämtning, låt kroppen stärkas och stretchas ut. En kurs för att öppna upp energibanorna i kroppen och anlända till en ny årstid – Våren. Denna kurs passar alla oavsett om du praktiserar Yinyoga regelbundet eller är ny till yoga. Under 4 lördagsmorgnar anländer du till mattan för en stund planerad bara för dig. Kursen innehåller Yinyoga, andningsövningar och meditation.

Boka plats: Via knappen ovan eller via mail info@yogini.nu. När du bokar dig, se till att boka antingen en av våra platser på studion eller om du vill gå kursen online.
Vi kommer att ha max 5 platser i studion för dig som vill delta i shalan på Yogini. Det går också bra att anmäla dig och delta hemma i din egen shala. Vill du delta online skickas en direktlänk till dig och du loggar in på dator, telefon eller platta för att delta på kursen.


Nästa Kursstart 2021:
Lör 10/4 kl 09:30-10:45
Antal ggr: 4 ggr
Instruktör: Julia
Pris: 1100 kr.
Klassen spelas in och delas under kursens gång, så du kan yoga alla 4 klasser hur mycket du önskar via inspelning fram till en vecka efter kursen avslutats.