Yoga för immunförsvaret

- en 6 ggr kurs med MediYoga, YinYoga & mycket mer för ett friskare 2022!

Välkommen på en kurs för att få kontakt med livskraften som håller vår kropp och vårt sinne vid god vigör och lär dig hur du själv kan stärka den! En väl komponerad kurs för dig som vill lära dig enkla men effektiva övningar för att stärka kroppens immunförsvar. Du får under kursens 6 tillfällen möta 3 av Yoginis omtyckta och erfarna lärare Anna, Bea och Jonna, med möjlighet att känna på Immunstärkande yoga från MediYoga & YinYoga. Vi bjuder även på råd hur du kan stärka ditt immunförsvar på andra sätt i din vardag, med andningstekniker, avslappningsövningar, kost & mindfulness. Vad vi matar både kropp och sinne med påverkar hela vårt vackra fantastiska system som skyddar och får oss tillbaka i balans efter sjukdom.
Immunförsvar är också mer än bara ett skydd mot sådant som gör oss sjuka, det är ett system som hänger ihop med kroppens intelligens, tankar & känslor och vår tillgång till livskraften som hela tiden finns tillgänglig.

Kursstart: Sön 20/2  kl 10:00-11:30. Kursen erbjuds 6 söndagar i följd både på studion & online. Klasserna spelas in & du har tillgång till alla inspelningar fram till en vecka efter kursen är slut. 
Antal tillfällen: 6 ggr 
Pris: 1700 kr
Nivå:
 Kursen passar alla nivåer
Instruktörer: Anna, Jonna & Bea
Boka plats: Via knappen ovan eller via mail info@yogini.nu. Se till att du bokar antingen på studion eller online. 
Frågor: skicka mail till info@yogini.nu eller ring 0709-240559