Retreats 2023

Dive into yourself - dare to express your feminine with painting 

Är du nyfiken på hur din inre längtan och kraft kan uttryckas med färg och penseldrag på ett tomt och vitt ark?När november är som mörkast - kom och möt din inre längtan och låt den vägleda dig in din kreativa kraft. Djupt inom dig finns din sanning. Den finns alltid med dig - alltid tillgänglig. Vi hjälper dig att lyssna inåt. Med yoga, meditation, kreativt utforskande & lekfull nyfikenhet.

  Värdinnor: Paloma Lucero - konstnär och musiker hängiven det kreativa och uttrycksfulla 

Jonna Ekman - yogalärare och reiki healer hängiven det feminina och det lekfulla

Läs mer här Kvällsretreat: Pyramid ceremoni med soundhealing

Yogini bjuder in dig 11/11 till en i stillhet hjärtöppnande kvällsretreat för återhämtning, påfyllning och healing. Meditation med behagligt helande ljud från magiska klangskålar tillsammans med Moder jords stadiga och trygga famn.
Läs mer & boka här

Dagsretreat - mjukna i själen 

Vi vill bjuda in dig till en heldag i varande - bortom prestation. En dag där du får möjlighet att ta hand om dig själv, släppa alla måsten för en stund och landa i återhämtning och påfyllning.
Temat för dagen är självkärlek och ny energi. I självkärlekens anda, och i närande samvaro, bjuder vi in till en dag med mjuk kundaliniyoga - till livemusik (passar alla - även den ovana), mantrasång (du behöver inte “kunna sjunga”) och sound healing med gong, kristallskålar, rav vast och andra instrument.