Retreat på Rosenhill

Dagsretreat nära stan 16 juli 

Yoga, god mat, återhämtning och en fantastisk miljö! I år bjuder Jonna och Veronica på Yogini in dig till ett skönt dagsretreat på Rosenhill, Ekerö! Vi bjuder på yogapraktik för att omfamna sommaren, andningsövningar och bodyscan, samt meditation i ett längre dagsretreat så du får möjlighet att gotta in dig och verkligen landa. Låt dagen få handla om dig och ditt välmående! Vi håller till på sköna Rosenhill på Ekerö, ca 20 minuters bilresa från Bromma. Där yogar vi i deras sköna yogatempel, äter god och näringsrik mat samt njuter av miljö, meditation och pranayama (andningsövningar).

När ses vi? Fredag 16/7 kl 11:00-16:00

Program

Hatha Yogaklass för att omfamna sommaren

Paus för lunch (ingår ej i priset). Antingen tar du med egen mat eller handlar från Rosenhills fantastiska meny.

 Yinyogaklass  för att landa in och återhämta oss

Pranayama och meditation 30 min.

Fikapaus 30 minuter

Avslut: Kortare bodyscan, reflektion. Hemfärd.

Din investering för denna sköna dag: 950 kr

Instruktörer på detta dagsretreat är Jonna och Veronica, båda yogainstruktörer på Yogini. De har undervisat i många år och har haft den omtalade och fullbokade Gudinneyogan med aromaterapi i flera omgångar på Yogini tillsammans. Vi hälsar dig varmt välkommen: allt från nybörjare till van yogi.

Vi behöver din anmälan senast: 10 juli. När du betalat din avgift får du kallelse med mer info, vägbeskrivning och upplägg.

Häng med på sommarens bästa investering till dig själv! 

// Jonna och Veronica