KundaliniYoga

- För self-compassion

Genom KundaliniYoga kommer vi i denna kurs kultivera medkänsla till oss själva och andra. Kundaliniyoga balanserar nervsystemet och ger dig tekniker att komma i kontakt med din andning, släppa på spänningar & få tillgång till ditt meditativa sinne.  
Vi kommer göra övningar som ökar din vitalitet och energi för att lättare få tillgång till vår vilja, skaparkraft och sanning.
 
Varje tillfälle kommer vi också beröra en aspekt av Yogisk filosofi som gör att vi kan leva i harmoni med oss själva och omvärlden.

Kursen ges både på studion (max 4 deltagare) samt online.
Du som bokar hela kursen får inspelningar av klasserna att göra hemma under kursens gång. Du kan i mån av plats delta på enstaka klasser. Gå in under Dropin klasser för att se tillgång och boka.

Kursen hålls av Anna-Maria Ahlgren, KundaliniYoga lärare under pågående utbildning på Stockholm KundaliniYoga center. Anna-Maria är nu under sin avslutande praktik till att bli licensierad Kundaliniyoga lärare, och har även instruktörsutbildning i HathaYoga. Hon har deltagit som arrangör på Yoginis retreats och festival under förra året hållit i mantrasång, meditation &yoga.

Datum & tid: Onsdagar kl 12:00-13:15
 Pris 10 ggr: 2100 kr (se datum)

Boka plats: via Boka tid knappen. Välj antingen på studion eller online.

 Dropin per gång - i mån av plats
Bokas per gång via gröna knappen

Pris: i mån av plats på studion: 250 kr
online: 150 kr. Yogini kort gäller.

15/2 kommer vi släppa enstaka platser på studion för bokning under Dropinklasser. (gröna knappen) Online kommer under hela kursen finnas möjlighet att delta enstaka tillfällen. De kommer också kunna bokas under dropinklasser.

Datum
Feb: 17 & 24
Mars: 10, 17 & 31
April: 21, 28
 Maj: 12, 19
Juni: 2