Chakra Yoga kurs

- balansera dig själv

Enligt den yogiska tradition består vi av ett energisystem som kallas chakrasystemet. Ordet ”chakra” härstammar från Sanskrit och betyder ”hjul”. Chakrasystemet består av sju energihjul belägna längs med ryggraden vilka är i ständig rörelse och får livsenergin, Prana, att flöda inom oss. Chakrasystemet är har en betydande effekt för vår hälsa och välmående på ett fysiskt, mentalt och själsligt plan. I denna kurs använder vi olika verktyg för att balansera våra chakran. Kursen består av totalt sju tillfällen där vi vid varje träff djupdyker i ett specifikt chakra, och succesivt går igenom samtliga sju chakran från roten till kronan. Träffarna inleds med grundläggande teori och yogafilosofi kopplat till chakrasystemet, följt av en guidad meditation, andningsövningar och en dynamisk yogaklass för att aktivera och balansera det aktuella chakrat. Efter yogaklassen smälter vi in i en den yogiska vilan, Savasana.

Denna kurs är en investering i dig själv och ditt välmående. Här ges du möjlighet att landa i dig själv, rena och balansera kropp, sinne och själ. Vi skapar ett tryggt space att frigöra stagnerad energi, räta ut obalanser och uppnå ett fritt flöde av livsenergi, Prana, i dig själv. Du får även verktyg att kunna arbeta med och balansera dina chakran på egen hand.

 KURSSTART 7 ggr HÖSTEN 2022: 

Mån 7/11 kl. 18:45-20:15. När du bokat plats till 7/11 så har du bokat plats på hela kursen som går varje måndag 7 veckor i rad. Kursen med start 7/11 går på studion.

  Mer info om upplägg får du av instruktören efter anmälan. 

Lärare: Maya 

Boka plats till alla 7 ggr: Via Boka tid knappen

Boka plats till enstaka tillfällen: Gå in under öppna klasser och boka via Grön Boka tid knapp

INVESTERING: 1900 kr. Inkluderar alla 7 tillfällen 

PLATS: På Yogini yogastudio 

Vill du gå kursen online? Ta kontakt med Maya på info@yoganiva.com

FRÅGOR: Via mail till  info@yoganiva.com
Efter kursen får du tillgång till allt material från kursen i form av PDF-filer. Under kursens gång får du obegränsad tillgång till de inspelade kurstillfällena, fram t.o.m. en vecka efter kursens slut.