Kliv in i hjärtat & kliv ut i 2021

- med ny kraft!

2020 har präglats av ovisshet, stora förändringar och omskakande händelser i världen. Behöver du få vara i ditt hjärta och landa i kroppen, ge tid till dig själv och komma i kontakt med din inre kraft? Våga lita mer på dig själv och stärka upp insidan? För att sedan se framåt med nyfikenhet och hopp om livet. YAM – hjärtats frekvens. Släpp tagen om 2020 och kliv in i 2021 guidad av hjärtat. Låt dig marinera och vibrera i den frekvensen en HELDAG på Yogini. Välkommen som du är, vart du än är i dig själv. Vi inleder dagen med ett skönt, öppnande och kraftgivande Kundaliniyoga pass med mantrasång. Efter yogan låter vi dig bada i vibrationerna av ett djupt avslappnande Gongbad.

Vi pausar med en närande lunch (vegansk och lättsmält) för att sedan in i ett kreativt flöde där vi skapar våra egna Visionboards! Vi använder tidningar och färgpennor för att använda de bilder, ord, färger och symboler som vill föda fram år 2021. Vi avrundar skapandeprocessen genom att gå inåt i ännu en yogaklass för vårt hjärta. Som avslutning dansar vi vår vision i en fri och firande rörelse.

Datum: 6/1 kl 09:30-17:30
Ledare: Jonna, yogalärare & dansinspiratör
Bea, yogalärare & kreatör
Anna-Maria, yogalärare & dansinspiratör
 Investering: 1100 kr
Max antal deltagare: 6 st (för att hålla oss till de rekommendationer som finns)
Boka plats: via knappen ovan. Ser eventet fullbokat ut, kontakta oss på info@yogini.nu så ställer vi dig på reservplats.
Frågor: kontakta info@yogini.nu