GudinneYoga workshop

Isis - moderskapets, månens & magins Gudinna

I denna workshop möter du Isis - urmodern enligt egyptisk mytologi. Vi möter henne med pranayama, yoga och meditation. Isis står för mycket. Hon var den högst dyrkade Gudinnan i egyptisk mytologi. Hon står för kraft och idérikedom, självständighet och moderskap. Hon är magins moder och tecknas ofta med falkvingar då hon kan ta djurhamn. Hon sägs vara förebilden för Jungfru Maria inom kristendomen, Demeter inom Grekisk mytologi samt Freja inom Nordisk mytologi. Mediet Doreen Virtue menar att Isis är den Gudinna som representerar våra tidigare liv.
Vår Gudinnecirkel med temat Isis tar plats, som vanligt i Yoginis lokaler på Alviksvägen.
Vi använder oss av aromaolja för samtliga chakran - en kryddig och jordisk doft som knyter an till hösten och de mörka årstiderna, samt med en topp av kanel ger magi och öppnar upp de översta, andliga chakrana.
Vi praktiserar eldandning för att rensa kroppen på slaggprodukter, låter kroppen flöda i en Vinyasayoga och landar in i en djupare meditation för att möta Isis inom oss. Alla fyra element är representerade och gör oss redo för Isis.
Workshopen leds som vanligt av Jonna och Veronica. Varmt välkommen!

Om våra aromaoljor och workshops: Våra aromaoljor är blandade i samverkan med en aromaterapeut och innehåller bara ekologiska och rena essenser. Vi använder aromaoljor för att stimulera våra sinnen och komma djupare i kontakt med vår praktik. Våra workshops med olika Gudinnor har visat sig väldigt populära. Det är dags att möta Gudinnans olika aspekter inom oss och förkasta de mönster som inte gagnar oss längre oavsett könstillhörighet. Isis lär bli en riktig rysare. Varmt välkommen!

Workshopledare: Jonna Ekman & Veronica Näslund

Nästa datum: Sön 22/11 kl 11:00-13:30

Boka tid: Via knappen ovan

Pris: 350 kr.

Gällande Covid: På denna workshop tar vi emot ordinarie antal platser på studion, 9 st. Du som känner infektionssymtom ansvarar för att inte komma. Vi har därför lite generösare avbokningsregler denna höst (du kan avboka samma morgon).

Varmt välkommen!