ChakraYoga kurs 

- en onlinekurs att gå när du vill!

Balansera din energi med denna onlinekurs du kan göra när det funkar för dig! Följ med på en inre resa där du går igenom dina chakracenter. Du tar del av 7 st inspelade yogaklasser med vår omtyckta instruktör Maya Niva och gör klasserna när det passar dig. Under dessa 7 veckor har du även kontakt med henne via mail.
Mer om kursen: 
 Enligt den yogiska tradition består vi av ett energisystem som kallas chakrasystemet. Ordet ”chakra” härstammar från Sanskrit och betyder ”hjul”. Chakrasystemet består av sju energihjul belägna längs med ryggraden vilka är i ständig rörelse och får livsenergin, Prana, att flöda inom oss. Chakrasystemet är har en betydande effekt för vår hälsa och välmående på ett fysiskt, mentalt och själsligt plan. I denna kurs använder vi olika verktyg för att balansera våra chakran.
Kursen består av totalt sju inspelade klasser där vi varje klass djupdyker i ett specifikt chakra, och succesivt går igenom samtliga sju chakran från roten till kronan. Klasserna inleds med grundläggande teori och yogafilosofi kopplat till chakrasystemet, följt av en guidad meditation, andningsövningar och en dynamisk yogaklass för att aktivera och balansera det aktuella chakrat. Efter yogaklassen smälter vi in i en den yogiska vilan, Savasana.
Denna kurs är en investering i dig själv och ditt välmående. Här ges du möjlighet att landa i dig själv, rena och balansera kropp, sinne och själ. Du har ett tryggt space på hemmaplan genom denna onlinekurs, att frigöra stagnerad energi, räta ut obalanser och uppnå ett fritt flöde av livsenergi, Prana, i dig själv. Du får även verktyg att kunna arbeta med och balansera dina chakran på egen hand.

Mer info om upplägg & betalning får du av instruktören via mail: info@yoganiva.com
Instruktör: Maya Niva

Kurspris: 1900 kr 
Du har tillgång till inspelningarna 7 veckor från det du väljer att starta kursen.