Into the core retreat

- öppna upp din kraft under vårsolen!

Våra liv och den värld vi lever i snurrar väldigt fort, och för många av oss börjar våra reserver att tryta. Det funkar inte längre att leva så ”som vi alltid har gjort” och vi kan känna oss förvirrade, kraftlösa och off-track. Många ställer sig frågan ”Vem är jag egentligen och vart är jag på väg?” Hur kan jag leva ett tillfredsställande och meningsfullt liv i min fulla kraft?
Jonna Ekman, Helena Smeds & Yuliya Maslyn, era guider och värdar denna helg, kombinerar sina kunskaper i olika modaliteter som kommer hjälpa dig att komma i kontakt med din egen inre visdom - den som alltid har funnits där, men som kanske aldrig fått chans att blomma ut och bli hörd. Dels kommer vi att erbjuda dig en alldeles unik kompass, anpassat efter den du är, som hjälper dig att hantera din vardag (the ”doing” aspect of life), & samtidigt öppna upp dörren för din kontakt med de allra djupaste aspekterna av den du är (the ”being” aspect of life).
Några av de modaliteter vi kommer att använda oss av är ceremoniella teceremonier, guidning inom Human Design med utgångspunkt i era individuella kartor, hathayoga, yinyoga, yoga nidra, tibetanska klangskålar och meditation. Allt för att du ska kunna börja leva autentiskt som den du föddes till att vara, och navigera i livet med mer närvaro och medvetenhet.

Om Helena:

Helena har haft karriärer inom försäljning, utbildning och vetenskap, men valde 2015 att lämna vetenskapen och byta riktning i livet. Hennes energi har sedan dess helhjärtat ägnats åt Human Design och hon är både analytiker, coach och utbildare i Living Your Design-kursen. Helenas drivkraft är att stödja andra att finna verktyg för självutforskande, ökad medvetenhet och ”self-empowerment”. För Helena har det alltid handlat om att vända sig inåt och att våga släppa alla lager av konditionering som håller oss på avstånd från oss själva och andra, d.v.s det som hindrar oss från en autentisk kontakt med oss själva livet. Allt handlar om att finna vår sanna essens, och att uttrycka denna till fullo i livet. Hon bor i Stockholm med sin man och deras två barn. Hemsida: www.human-design.se

Om Jonna:

Jonna har dedikerat stora delar av sitt yrkesverksamma liv till hälsa och kroppens välmående; hon började i gym- & fitness branchen parallellt med den akademiska världen och nutritionsstudier. Hon kände rätt tidigt att hon ville stå för en holistisk och mer tillåtande väg att leva livet. Efter en period av självdestruktivt beteende kom en djup insikt att kropp, känslor, tankar & kärlek hör ihop. Yogan blev år 2000 ett uppvaknande för henne att börja använda de nycklar till självkärlek och inre kraft som vi alla har, men kanske ligger dolda för vårt medvetande. Hon drivs av yogans motto: allt börjar med att du älskar dig själv. Vilken väg till kultiverande av självkärlek du väljer spelar ingen roll, så länge den inkluderar, accepterar & respekterar allt levande.

Om Yuliya:

Yuliya föddes som en tyst filosof och fann sitt eget unika språk att kommunicera med. I en värld där ord och muntlig kommunikation dominerar har hon valt att istället kommunicera på ett djupt ordlöst plan. Hon gör det genom att servera te enligt antika ceremoniella kinesiska traditioner och genom att låta kosmiska vibrationer från Tibetanska klangskålar påverka människor på djupet. Med rötter i sin egen sanning hjälper hon andra att få kontakt med sig själva på ett lugnande och tillåtande sätt.

Ytterligare information:

Vi behöver deltagarnas exakt födelsedata: datum, exakt tid och plats, för att på så sätt skapa en helt unik Human Designkarta för var och en. Där får vi information om våra unika roller, livsstrategier och hur var och en är skapt att fatta beslut på rätt sätt.
Vi rekommenderar sköna kläder som man kan röra sig bekvämt i. Glutenfri veganlunch och snacks är inkluderat i priset.
När? 25-26/4 kl 10:00 - 18:30 på lördagen 10:00-17:00 på söndagen. Maila jonna@yogini.nu för detaljerat schema för dagen, eller följ vårt event på Facebook.
Investering:  3300 kr.
Boka tidigt erbjudande: Boka innan 28/2 och få ett 10klippkort på Yoginis dropin klasser (värde 2000 kr)
Boka plats: via Boka tid knappen
När du bokat din plats kommer vi kontakta dig för information om dina födelsedata. Du kommer också få mer detaljerat schema för dagen.